İşlemci ==> İNTEL PENTİUM 4 2.80 GHz (Nortwood) - aynısı bende de var, 50 ye alan varsa satayım. Bellek ==> 1.25 GB Kingston DDR 400 MHz - 60 lira Anakart ==> ECS L4VXA2 (soket 478) - 30 lira Ekran Kartı ==> NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) - 30 lira Hard Disk ==> 120 GB Samsung - 40 lira Optik Sürücü ==> Samsung DVD ROM - 15 lira Optik Sürücü ==> Samsung 52-32-52 CD RW - 15 lira Ses Kartı ==> Creative SB Live! 5.1 - 20 lira Monitör ==> 17" Samsung SyncMaster 753s - 1600x1200 çözünürlükte 17" crt monitörü 12 taksitle 132 liraya aldım. ikinci el crt ler baya ucuza gidiyor.
bence o kadar bile etmez o senin yazdıgın tek tek satılırsa olan fiyatları mesela 1,25gb ddr400 rame 60 lira yazmışın ama ben o paraya 2*1gb 800 mhz ramı kargosuyla alırım ama elimde ddr ramli eski sistem var ve ramı bozuldu diyelim mecburen alırım 60 liraya
bence 200e satarsan hopla zıpla çıglık at kakaladım sonunda diye sınırsız baglantın ve rapid hesabın varsa satma elektirige zam geldi downloadda kullanırsın
350 ye satabilirsen bence 100 lirasını ye, iç. haybeden para geldi diye. Bence de 250 ytl ederi, maksimum 300 ytl eder.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
ben maximum fiyatları yazdım. ikinci el kısmında satsa zaten para etmez. geforce 2 ye bence 15 lira veriyolarsa çok bile. ama sistemi full bir şekilde satarsa iyi fiyata gidebilir. koç gibi çalışan bilgisayar diye bir arkadaşına satabilirsin