Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kartuş doldurma işlemini evde yapabiliyormusunuz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Kartuş doldurma işlemini evde yapabiliyormusunuz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
koftemofte

30 Haziran 2008; 15:03:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

Kartuş doldurmayla ilgili birkaç firmanın forumda aktif olarak yer aldığını ve bunu biz son tüketiciye sattıklarını gördüm. Arkadaşlar bu doldurma işlemini evde nasıl yapıyorsunuz bununla ilgili olarak resimli anlatan bir konu var mi aradim ama bulamadim yardimci olabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla.

sony_vaio_fz31e

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 10:57:28 

http://www.frmalev.com/elektronik-bolumu/76011-kartus-dolumu-resimli-anlatim.html

Burada guzel bir şekilde açıklanmış....Alıntıdır...

HAYAT KUMDAN KALE YAPMAKSA DENİZ KENARINDA EMİN OL DALGANIN HESABINI YAPMAMAKTIR YAŞAMAK ___SONY VGN-FZ31E___
>sCoRPion<

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 11:08:53 

Aslında evde kartuş doldurmak kadar kolay birşey yoktur. Fakat kartuş dolduran firmalar yıllardır müşteri kaybetmemek ve daha çok para almak amaçlı bu işi çok zor birşeymiş gibi gösterirler. Bunu yaparken de bize doldurtun, siz dolduramazsınız YAZICIYI BOZARSINIZ gibi şeyler söylemekten de çekinmezler (Yanlış anlaşılmasın işini çok iyi yapanlar da var ama çoğunluk söylediğim türde). Üstüne orta kalitede mürekkep kullanıp siyah için 5 renkli için 6-7 YTL alırlar. Kartuşunuza koyduları (genel kartuş boyunu göz önüne alarak söylüyorum) 20ml dir. Forumda satış yapanlardan veya birçok yerden bu mürekkeplerden bulabilirsiniz. En kaliteli mürekkebi de kullansanız litresi 50YTL (ki genelde daha ucuz) civarında olur. 1000/20=50. Bu mürekkeple kartuşunuzu 50 kere doldurursunuz. Ve dolum başı 1 ytl ye gelir. Şırıngaya mürekkep çekip onu boşaltma yeteneği olan herkes kartuş doldurabilir.. Paranızı artık bu "SÜPER" kartuş doldurduğunu iddaa eden yerlere kaptırmayın siz de kendiniz evinizde doldurun...

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@570/1600Mhz), 2 x Seagate 500 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Kartuş doldurma işlemini evde yapabiliyormusunuz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte 2600XT Silentpipe
Gigabyte fansız 2600XT
Nokia N82 video inceleme
Nokianın görüntüleme ve navigasyon ustası N82

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç