Selamlar uzun süredir direksiyon almayı düşünüyorum fakat gördüğüm kadarıyla iki türlü direksiyon çeşidi var. birisi logitech vibration feedback gibi çevirip bırakınca kendisi ortaya geliyor diğeri ise momo gibi çevirdiğiniz yerde kalıyor. Sürüş daha zevkli olması için hangisi tercih edilir bana göre momo gibi olanları sizce hangileri. Bir de momo da şunu farkettim çevirmesi biraz ağır gibi geldi ve direksiyon derisi biraz ele yapışıyo gibi. sizlere dün gidip incelediğim direksiyonlardan izlenimler göstereceğim.
Saitek R440
Çevirmesi momo gibi ve daha kolay, direksiyon derisi çok güzel, sanıyorum vibration feedback bunda da var. Eksisi vitesi olmaması, sürüş esnasında nasıldır bilmiyorum
momo racing
Çevirmesi biraz daha ağır direksiyon derisi pek hoşuma gitmedi
Logitech formula vibration feedback
Çevirmesi bana hoş gelmedi çok kolay dönüyor bırakınca kendisi ortaya geliyor direksiyon derisi güzel
Şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum.
|| Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5 Ghz || Sapphire ATI Radeon HD4870 RV770XT 512MB GDDR5 || ASUS P5Q IP45 Pro || Crucial 4gb (1GBx4), Ballistix Tracer DDR2 1066mhz PC2-8500 || Samsung 250gb Sata2 HDD || TAGAN 2 FORCE 800W PSU || Philips 190X7FB 19'' LCD || USR 9113 4 Port Wireless Modem || 250gb WD 2.5" Ex HDD || DELL Latitude D600 Notebook || Logitech Momo Racing Wheel || Nokia 3250 || SeriaL KilleR MSW || Vista x64