Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
diamond 9.6 nereden bulurun

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> diamond 9.6 nereden bulurun Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cece35

30 Haziran 2008; 14:38:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar arkadaşlar amfimi değiştirdiğim için biraz para sıkıntısı çektim yeniden biriktirdim ve yeni amfim rx-v661 ile sürebileceğim diamond 9.6 arıyorum nakit alacağım para biriktirdim o kadar zaman ama şimdi hiç bir yerde bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

top gear

1 Temmuz 2008; 0:23:46 

BURSA CD BANK 9.6 'ların türkiye adresidir.Forumda telefonunu bulabilirsin.

Technics sa-dx 950 avr. \ Technics sa-ex 100 stereo ampli./Technics sl-pd 887 cd./Technics rs-tr 474 casette deck/Technics sh-ge 90 eqolazier\ Numark tt 1625 turntable\ Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player/Sony dvp-ns52p DVD Player/Sony tvr-255 digital 8 camera \ \ Sony ps one game box\ Datron aero tw 3m notebook/Vestel Süper Black txt-70 tv.
JBL TLX-60 front-Wherfedale movistar center-Wherfedale diamond 8.2 real-Denox sub 1000 subwoofer
spidr

1 Temmuz 2008; 10:29:58 

slm top pop elektronik yani bizden temin ede bilirsin .su anda stoklarımızda mevcut.
serkanta

3 Temmuz 2008; 0:31:08 

istanbuldaysan sirkeci gençten iş hanı veya yine aynı caddede kafanı kaldırıp yukarı bakında ses sistemleri satan diğer bir firma var.aynı şekilde doğubankın içinde de üst katlar dahil bulabilmiştim ben.tüm önerileri değerlendir en iyi nakit indirimini yapan yerden al ve tadını çıkart

Wharfedale Diamond 9.6
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> diamond 9.6 nereden bulurun Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire 8
Sapphire 8 dijital fotoğraf çerçevesi video inceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar