arkadaşlar 1 ay önce w810i mi satıp n95 aldım...n95 ten şikayetim yok çok güzel telefon tüm özellikleri var ama gelgelelim özelliklerini kullanamıyorum,kullanmıyorum... -3g si,görüntülü konuşması var ama türkiyede 3g olmadığından kullanamıyorum -gps i var hiç kullanmıyorum boluda hiç gerek yok,öğle çok gezen biride değilim. -wlan i var ama kablosuz ağımız yok onuda kullanamıyorum yani nadiren başkalarınınkini bulabilirsem kullanıyorum. geriye 5mp kamerası var tek onu kullanıyorum mzik tutkunu biri olarak istediğim performansı alamadım.. işte bu yüzden değiştirmek istiyorum değiştirirsem diyelim 750 milyona satıcam kendimin de 50 liram var ekle 800 ytl.300 ytl ye bi w810 veya w800 veya k750 i alıcam geriye kaldı 500ytl.. onunlada üstüne para kattırıp bilgisayar aldırıcam babama çünkü bilgisayarım felaket geri zekalı oyun bile desteklemiyor artık ama n95 imede kıyamıyorum sizce napmalıyım?
valla n95 olup o kadar özelliği kullanamamak hakkaten kötü birşey dediklerin çok mantıklı w810i ye dönüp üstüne bilgisayar ihtiyacın varsa onu gıderebilirsin bide ek not w810i 2.el çok temiz cihazlar var 200 e bulabılırsın örnek misal ben daha 2 hafta önce 200 e sattım tertemız garantılı cıhazı :))
valla n95 olup o kadar özelliği kullanamamak hakkaten kötü birşey dediklerin çok mantıklı w810i ye dönüp üstüne bilgisayar ihtiyacın varsa onu gıderebilirsin bide ek not w810i 2.el çok temiz cihazlar var 200 e bulabılırsın örnek misal ben daha 2 hafta önce 200 e sattım tertemız garantılı cıhazı :))
evet ya sanırım öyle yapıcam güzel bi telefon ama özelliklerini kullanamadıktan sonra neyte yarar ki:S ve bilgisayarım inanılmaz kötü internette gezinirken bile kapanıyor kendi kendine başka yorumlarıda bekliyorum şimdi yorum yapan arkadaşlara tşkler!
evet ya sanırım öyle yapıcam güzel bi telefon ama özelliklerini kullanamadıktan sonra neyte yarar ki:S ve bilgisayarım inanılmaz kötü internette gezinirken bile kapanıyor kendi kendine başka yorumlarıda bekliyorum şimdi yorum yapan arkadaşlara tşkler!
o zaman tabıkı dostum bılgısayarın ömrü gelmiş demekki :)) değişmek dediğin gibi hayırlı bir iş olucak :)
benimde qönlüm w810 dan yana ama burda ilk w810 u ben almıştım bi arkadaş(çok gıcık olduğum biri ) gitti bende görerek w810i aldı sırf o yüzden k750 ye kayıyorum..w810i de akustik yükleyince n95in iki katı kadar ses çıkıyordu hemde çok kaliteli k750 de de mümkünse w810i kadar çıkarsa k750 alcam..