Kendime bilgisayar topladım ama görüntü gelmiyor..
ASUS P5KC Anakart ASUS 8500GT 512 MB Ekran kartı OCZ 2 GB DDR2 1000 Mhz Ram Bellek
Elimde başka işlemci olmadığı için
Intel Dual-Core e2180 işlemci var
Anakartın üzerindeki led lamba yanıyor.. Tüm sistem normal bir şekilde çalışıyor ama görüntü hiç gelmiyor.. Bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 10-15 sn sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ondan sonra sistem normal çalışıyo olarak gözüküyo ama yine görüntü yok.. İşlemci, ekran kartı başka bir sistemde çalışıyor. Ramdan olur düşüncesiyle 1 gb ddr2 667 mhz taktım ama sonuç yok..
Muhtemelen anakart fabrikasyon biosa sahip anakarta 503 ve üzeri bios yüklemen gerekecek bi kontrol et istersen
quote:
Orjinalden alıntı: mymrtmy
Kendime bilgisayar topladım ama görüntü gelmiyor..
ASUS P5KC Anakart ASUS 8500GT 512 MB Ekran kartı OCZ 2 GB DDR2 1000 Mhz Ram Bellek
Elimde başka işlemci olmadığı için
Intel Dual-Core e2180 işlemci var
Anakartın üzerindeki led lamba yanıyor.. Tüm sistem normal bir şekilde çalışıyor ama görüntü hiç gelmiyor.. Bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 10-15 sn sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ondan sonra sistem normal çalışıyo olarak gözüküyo ama yine görüntü yok.. İşlemci, ekran kartı başka bir sistemde çalışıyor. Ramdan olur düşüncesiyle 1 gb ddr2 667 mhz taktım ama sonuç yok..
Yardımcı olursanız sevinirim
İNTEL E8400 CPU - ZALMAN 9700 LED - ASUS RAMPAGE FORMULA ANAKART - 2*1 GB CORSAIR DOMINATOR 1066 MHZ RAM - ZOTAC 8800GT AMP 512MB EKRAN KARTI - ZEROTHERM GX15 VGA FAN - 250 GB SEGATE 16MB NCQ SATA 2 - 19" PHILIPS 190C LCD - SKYSTAR 2.6D - TT ARMOR+ KASA - HIGH POWER 560W PSU - ZYXEL 661HW WİRELESS MODEM - DIANA 4+1