bu saaten sonra P45 duruken P35 almak biraz abes kaçar sıfırdan sistem toplayanlar için söylüyorum bütcenizi, bu bütçeye monitör dahilmi, CF veya SLi yapmayı düşünüyormusunuz bunları belirtirseniz çok daha iyi bir sistem kurulabilir
aslında siz bütcenizi belirtirseniz çıkabileceğiniz maksimum fiyatı daha iyi bileşenleer sahip bir pc kurulabiliri ama bunların dışında ekran kartınızı 4850 olarak değiştiriseniz çok iyi olur ayrıca ram leride OCZ de seçebilirsizi Yada corsair olarakda şeçebilirisniz anakart hakkında bişey söylemiyorum işlemci seçimi mantıklı kasayı sizin sevkinize bırakıyorum ben sizin nasıl bişe istediğinizi bilemem en iyi siz bilirsiniz ama tavsiyem kasanızı PSU"suz seçmeniz yönünde zira 460 Wlik PSu sizi götürmez en az 550 600 W olsunki sizi ileridede idare etsin ama en aşa PSU nun 550 W olmasına dikkat edin
butce olarak monıtor dahıl 1400 1500 gecmemesı lazım.oyun amaclı bi pc.ekran kartını bende bu aralr 4850 ye bakıyodum onu degıstırebılırım cok fark yok.bu anakartı kullanan baya kısı war memnunlar dıe sectım.ramlerıde ocz olarak degıstırebılırım.ama kasa hakkında fazla bılgım yok 550 w olarak ne onerırsınız.boyle bi sistem için
merak etme sen kesınlıkle atı asus amd bulasmam. cok cektım ben o markalardan ıntel nvıda gıgabayte dusunuyorum marka olarak ama arkadaslar gecube onerdı ekran kartı olarak kararsız kaldım anakart ıslemcı ve ekran kartılarında
quote:
Orjinalden alıntı: K0rkunc
nvidia iyidir atiye bulaşma tavsiyem ama tamamen kişisel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 30 Haziran 2008; 19:55:09 >