Arkadaşlar Baymak Elite 18000 BTU/H Duvar Tipi Split Klima.A Enerji Sınıfı ile Demirdöküm A 18 HP / A Sınıfı Klima arasında kaldım.Sadece soğutma amaçlı kullanacağım.Sizce bunlardan hangisi fiyat-performans açısından daha kullanışlı.Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
haci acikcasi al birini vur otekine misali. Carrefour da baymak in getirtmşs oldugu Baxi lerin sogutmasi iyi gorunuyordu. Demirdokum hakkinda cok olumsuz elestiri duydum. Ikiside ayni katagoride bence marka ve kalite olarak.
Evet haberi ve yorumunu bekliyoruz. Ama henüz almadıysan, bu forumda okudugum bilgilere göre DD A serisi A sınıfı klimalar yerli üretimmiş. Ama bir satırda dikkatimi çeken kısımda, bir arkadaşımız (sanıyorsam unpop) kutusunda Made in P.R.C yazıyor demişti. Karar senin artık :)
evet kutususnun uzerinde made in prc yazıyor sitesinde beylikdüzü üretimi yazıyor . ilginç.
quote:
Orjinalden alıntı: vezyr
Evet haberi ve yorumunu bekliyoruz. Ama henüz almadıysan, bu forumda okudugum bilgilere göre DD A serisi A sınıfı klimalar yerli üretimmiş. Ama bir satırda dikkatimi çeken kısımda, bir arkadaşımız (sanıyorsam unpop) kutusunda Made in P.R.C yazıyor demişti. Karar senin artık :)
Bugun Baymak bayiine gidip vakum olayını sordum. Satıcı Yanımda servisi aradı. Servis fabrikadan hazır gazlı gelen sıfır cihazlara vakum yapmadıklarını soyledi. Anladığım kadarıyla Rubenis, Baymak ,Demirdokum gibi uygun fiyatlı markalar vakum yapmıyorlar. Bu durumda en ucuzunu,en ekonomiğini almak en doğrusu diye karar verdim. O da Baymak'ın Baxisi(Bauhaus'ta 399+65montaj). Demirdöküm kağıt üzerinde en iyisi gibi . Ancak r22 gazlı a sınıfı değerleri mbirol bey inandırıcı bulmamıştı. Değerler çok iyi gorünsede alırken de pahalı ve İstanbul'da hala bayiilerde yok. 1.Baxi B sınıfı ,465ytl, taksitli , 5yıl komprosör garantili. 2.Rubenis C veya D sınıfı 479ytl taksitli 3.Demirdöküm A sınıfı nakit 600ytl 4.Baymak A sınıfı, 600-650ytl nakit
İyi akşamlar baymak aux ile eca nın getirdiği yeni York lar(demirdöküm York değil) arasında kaldım bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var.Teşekkürler.
Baymak A sınıfı Elite 18000 BTU klima aldım bugün montajı yapıldı.İlerleyen günlerde klima hakkında edindiğim bilgileri sizlere aktarırım klima alacak arkadaşlara belki bir faydam olur.Bu klimadan kullanan arkadaslar var mı?