Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
installer da bir problem

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> installer da bir problem Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
runoff

30 Haziran 2008; 13:05:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba;

Bazı programları installerdan yüklerken ( bu bazı dediğim programlar herkeste düzgün çalışıyor örneğin THTouch ve bu ibb trafik yoğunluğu programı) install dedşkten sonra downloading package düzgün şekilde tamamlandıktan sonra, insalling package barı hiç durmadan bir süre durup daha sonra installer kendini kapatıp ana menüye dönüyor. Neden böle yaptığını bir türlü çözemedim. Restore yapmadan bir çözüm bulabilirsek çok sevinirim teşekkürler.

Teknik.Servis

30 Haziran 2008; 14:03:01 

disk alanının yeterlı olup olmadıgını bır kontrol et son yukledıgın bazı uygulamalarda sebet olabılır bu olaya koley gelsın

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 15:36:10 

Teknik.Servis rumuzlu arkadaşın dediği gibi en son install ettiğin programları uninstal etmekle bunun önüne geçebilirsin.
Wi Fi bağlantında bir sorun olmasın sakın? iyice kontrol ettin mi? Başka bir program install edebiliyor musunuz?

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
runoff

30 Haziran 2008; 16:28:07 

hiç disk alanı yetersiz gibi bir uyarı vermedi zil seslerini ve fontlarıda taşımıştım dier alana. öle aşırı uygulamada yüklü değil. zaten öle bir problem olsa download kısmında hata verirdi die düşünüyorum. Son zamanlarda yüklediğim programlarıda uninstall ettim ama acaba herşeyi mi uninstall etsem mi? herşey de bu pronem olmuyo tema falan indirebiliyorum düzgün

Teknik.Servis

30 Haziran 2008; 16:34:51 

programları ındırıken normal senın bölümüne ındırıyo kurarken 300 mb olan yere kuruyo dogal olarak indirirken bı hata vermez bendede çok oldu yuklerken kasıyo 300 mb lık keşi neyse ondan degılse sen gene bı kontrolunu yap olmadı tek tek kaldır gır bak tek tek kaldır gır bak dırek hepsini kaldırma kolay gelsın arada bir reset at ac kapat bakalım düzelcekmı

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> installer da bir problem Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında
Xilence XP800 PSU video
Xilence den fiyat performans kategorisinde iyi bir guc kaynagi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç