Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CM RC-690 Power Ses Sorunu..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> CM RC-690 Power Ses Sorunu.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Msc.Alper

30 Haziran 2008; 12:59:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba ark. 3 gün once aldıgım yeni sistemimde rc 690 460 w kasayı kullanmaktayım bugun bişey farkettim pc kapalı iken powerdan cok ufak bir ses geliyor kabloyu cıkarınca gidiyor takınca geliyor cok az ama merak ettm bir sorun yaratırmı.. acıkkende var ama duyulmuyor gene bide zaten kasanın altında oldugun farketmemiştim simdi bişeye bakmak icin egildimde farkettim sizce problemidir cok az bi tızzz diye bi ses nedir. ?

Izmır Aegean Unıversıty State Conservatory of Turkısh Musıc | Turkısh Folkgame Department

Msc.Alper

30 Haziran 2008; 13:23:41 

Ark. bi yorum yaparsanız cok merak ettim şimdi aldıgımda varmıydı yokmuydu farketmemişim yani cok kısık bişey ama neden yapar yani enerjide bir problem olmasın cünkü en onemlisi bu power...

Izmır Aegean Unıversıty State Conservatory of Turkısh Musıc | Turkısh Folkgame Department

omerf

30 Haziran 2008; 14:10:13 

Aynı kasadan bendede var ve bahsettigin ses bendede mevcut tahminimce normal bir ses bu.

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

Msc.Alper

30 Haziran 2008; 14:27:01 

Tşkler valla biraz pinpirikliyim herhalde merak ettim şimdi 2. makinem diger makineyi haldur huldur kullandık bişey farketmemişim şimdi buna gözüm gibi bakıyorum ya herşey gozume kulagıma batıyor evet cok kısık bir ses bişey oldugunu düşünmedim ama merak ettim kullanan ark. zaman ayırıp yazdıgın icin cok sagol icime kurt düşmüyor boylelikle sagolasın..

[PASHA]

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 14:31:50 

sorun yok takma kafana bendede oluyordu hatta içini açıp bakmıştım kaçak filanmı var diye yük altında filan kontrol ettim gözle görülür sorun yoktu normal demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [PASHA] -- 30 Haziran 2008; 14:34:12 >

Msc.Alper

30 Haziran 2008; 14:32:36 

Birde merak ettim imzanda yazıyor 7 tane fan varmış hepsini 460 w lık kendi powerdanmı aldın cıkısları yani problem olmuyormu ses icin degil güc icin merak ettim sistem icin zaten anca bide oc yapıyorsun sanırım...

Msc.Alper

30 Haziran 2008; 14:35:23 

quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

sorun yok takma kafana bendede oluyordu hatta içini açıp bakmıştım kaçak filanmı var diye yük altında filan kontrol ettim gözle görülür ses yoktu normal demekki

Sagolasın valla bende acar bakardım o derece ama şimdi icim rahatladı..bi acıklaması vardırda ne onu cozemedim elektrik okumustum lisede az cokbiliyorum bişeyler ama bu konu işlenirken okula gitmedim herhalde ondan zaten şimdi konservatuara okuyorum hehe =))

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> CM RC-690 Power Ses Sorunu.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında
OCZ Flex XLC PC2 9200
OCZden dünyanın ilk su soğutmaya hazır bellek modülleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç