Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
3 Uydu alıcısı arasında kaldım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> 3 Uydu alıcısı arasında kaldım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Bludger

30 Haziran 2008; 12:13:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkaaşlar uydu alıcısı almaya karar verdim uydular üstünde sıfır bilgiye sahibim 2 gündür araştırıyorum sonunda kafamda 3 tane marka belirdi

1)Next YE-2000 fta
2)Redline 100csx 4mb fta
3)goldmaster dan bir model ama hangisi daha iyi çıkaramadım
4)Dreambox 500s klon yada redline 1000 pvr (bunların ikiside iyiymiş fiyatlarıda birbirine yakın galiba ama biraz pahalı olduğu için en sona attım)

Aradığım özellikler görüntü kalitesi çok iyi olmalı ve kanal geçiş hızlarıda iyi olmalı diğer özellikleri daha önce hiç uydu kullanmadığımdan bilemiycem yazılım ve güncelleştirmeler konusunda zaten hiç bişey bilmiyorum sizce hangisini almalıyım şöyle sorun çıkarmayacak bir cihaz olarak?

computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 12:57:03 

goldmaster kullanıyorum yıllarca memnunum.. aslında hepsi aynı

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
Bludger

30 Haziran 2008; 19:14:22 

Sadece 1 kişi cevap yazmış teşekkürler arkadaşım galiba redline csx100 alıcam gibi

kabus_34

1 Temmuz 2008; 11:36:06 

4)Dreambox 500s klon yada redline 1000 pvr (bunların ikiside iyiymiş fiyatlarıda birbirine yakın galiba ama biraz pahalı olduğu için en sona attım)

ama bana sorarsan 1sınıf bır dreambox al daha ıydırr bırde ımkanın varsa gıt yerınden al alamıyorsan da yerınden ıst da degılsen eger
http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=223

tavsıyemdır

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
bodrumlu2

7 Temmuz 2008; 22:14:31 

Dreamboxın kesenize uygun bi modelini almanızı öneririm..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
kürek

7 Temmuz 2008; 23:42:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

Sadece 1 kişi cevap yazmış teşekkürler arkadaşım galiba redline csx100 alıcam gibi

csx 100 aldım 1 hafta oluyo.kanal geçişlerinde arka arkaya yüklendiğinizde ağırlaşıyo.
kullandıkça bilgi veririm

xswordfishx

8 Temmuz 2008; 8:11:19 

quote:

Orjinalden alıntı: kürek

quote:

csx 100 aldım 1 hafta oluyo.kanal geçişlerinde arka arkaya yüklendiğinizde ağırlaşıyo.

hayırlı olsun inş bozulmadan uzunca kullanırısın

Y.N.W.A
bodrumlu2

8 Temmuz 2008; 12:01:10 

quote:

Orjinalden alıntı: kürek

quote:

Hayırlı olsun

Nothing lasts forever
Even cold november rain
ertugrulgazi

9 Temmuz 2008; 2:52:20 

hayırlı olsun
aziz0571

9 Temmuz 2008; 12:33:41 

quote:

Arkaaşlar uydu alıcısı almaya karar verdim uydular üstünde sıfır bilgiye sahibim 2 gündür araştırıyorum sonunda kafamda 3 tane marka belirdi

1)Next YE-2000 fta
2)Redline 100csx 4mb fta
3)goldmaster dan bir model ama hangisi daha iyi çıkaramadım

Aradığım özellikler görüntü kalitesi çok iyi olmalı ve kanal geçiş hızlarıda iyi olmalı diğer özellikleri daha önce hiç uydu kullanmadığımdan bilemiycem yazılım ve güncelleştirmeler konusunda zaten hiç bişey bilmiyorum sizce hangisini almalıyım şöyle sorun çıkarmayacak bir cihaz olarak?

arkadaş sizin yükürıda söylediğiniz 1)Next YE-2000 fta usb bu cihaz çok güzel ama flaşı 2 mb tır ileriye dünük alacaksanız next 2000 cx süper plus usb li olanından al yazılım desteği süper gerçekten daha fazla bilgi için http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=278

Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E -
|Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB-
WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> 3 Uydu alıcısı arasında kaldım Sayfa: [1]
Buraya git: