açıkçaıs telefon hakkında bir bilgim yok ama verdiğin linkten detaylı inceledim birde bir kaç sitede baktım bence o fiyata daha iyi birşey alabilirsin diye düşünüyorum samsung yada nokianın bir modellerinden. hemde satarken en azından para eder phılıps ın o kadar iyi fiyat ediceğini sanmıyorum 2.eli
Maxcrow yorumların için teşekkur ederim. Aslında nokia'nin o fiyata benzer ozelliklerde Bar telefonlari var, ancak ben zamaninda 3 yil siemens Sx1 kullandim, artik ozellikli telefonlardan biktim. Zirvede biraktim Sx1den sonra butun telefonlar normal geliyor bana( Son donemde SX1i gecen telefonlar cikti, onlar kapsam disinda) Artik emekliye ayrildim gibi hissediyorum, sadece msj gonderebilecegim, konusabilecegim ve şık bir telefon arıyorum. Başka telefon tavsiyelerinizi değerlendirebilirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
şimdi şöle diyim telefonun fiyatı 150 ytl civarında senın baktığın nokia veya samsung alırsan senın dedıgın gıbı özelliklikli bir telefon zaten alamazsın bunu demek istemiştim ben aynen senın ıstedıgın gıbı sadece mesajlasırsın konusursun resım cekersın falan fılan bence bu 2 markayı degerlendır ozellıklede model belırtmemı ıstersen belırtırım buraya...