+5 v de 38 amper mi yalana bak :) dostum gerçek değerleri ne ki bu psu nun gerçek değerli değil gibi eğer değilse tavsiye etmem gercek değerli bişey al istersen lc power 420 var bende gerçek değerli ve süper sessiz sana fazlasıyla yeter
dostum sende 3 hdd var 4850 için 550 ve üzeri tavsiye ederim rahat rahat çalışşsın alet istediği enerjiyi alsın yoksa 420 lc power da yeter ama 5+v38 amper değeri yalan hajı
+5 v de 38 amper mi yalana bak :) dostum gerçek değerleri ne ki bu psu nun gerçek değerli değil gibi eğer değilse tavsiye etmem gercek değerli bişey al istersen lc power 420 var bende gerçek değerli ve süper sessiz sana fazlasıyla yeter
bilmediğin konuda neden yorum yazıyorsun? belliki antec markasını arkadaş yazınca ilk defa duymuşsun. bırak bilen biri cevap versin.
antec neopower ın 3 modeli var. aralarındaki farklar güç farklarıdır.
12v1 18A, 12v2 15A olan 12v1 18A, 12v2 16A olan 12v1 18A, 12v2 18A olan 3 tane modeli var. gigatekten aldıysan 3. yazdığım en güçlü modelidir. hd4850 ye yetecektir. bende aynı psu'yu kullanıyorum ve hd4850 alacağım.
lc power la kıyaslamam antec neymiş ya ne bilmeden yorum yapacam aslanım ne bilip bilmeden atacam +5 v 38 amper diyo silver stone 1000 wattt vermıyo sen ne diyosun bilip bilmeden sen konuşma ok
bence hatukay haklı burada antec tamam kaliteli bi psu ama o kadar da iyi değil 4850 olacaksa en az tagan kalitesinde bir psu olmalı ki kart tam performans çalışsın
lc power la kıyaslamam antec neymiş ya ne bilmeden yorum yapacam aslanım ne bilip bilmeden atacam +5 v 38 amper diyo silver stone 1000 wattt vermıyo sen ne diyosun bilip bilmeden sen konuşma ok