şimdi şöyle bi durum var BİLDİĞİNİZ ÜZERE tagan bz serileri tak çıkar sistem ama tam modüler değil ve ayrıca baya inceledim hatta ürünü elimede aldım ama o kadar KALİTELİ GELMEDİ VE 2 FORCE LARA GÖRE daha hafif sadece tak çıkar cazibesi biraz ağır basıyor ama mantıklımı sizce? ne yapmalı çünkü tagan bz 600 ile tagan 2 force 800 watt fiyatı aynı yani hiç düşünmeyip 800 watt olanı mı almalı 800 watt 2 force da 8 cm lik 2 adet fan kullanıyor fazla ses duymadım ama kullanan varsa gene yorumlarını bekliyorum.yada 2 force 2 700 watt da düşünebilirim bz600 ile 2 force 700 watt özelikleri aynı fiyatda daha ucuz ?? evet ne dersiniz yorumları yapalım ÖZELLİKLE ÜRÜNLERİ KULLANANLARDAN YORUM ALAYIM
İNCELEMESİNİ BULAN LİNK ATSIN :)
TAGAN BZ 600 MÜ?
TAGAN 2 FORCE 700 WATT YADA 800 WATT MI?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 30 Haziran 2008; 11:24:34 >
tagan force II 700 W aldım bende geçen gün ses konusunda şöyle söyleyim full sessiz yanında bile sesini duymayacağım pc isterim demiyorsan sessizleştirmek için aparatı var onu kullanınca sessiz bi şekilde çalışıyor hemde çok iyi
eksi yanınıda söyleyim
kablo çıkışı pencereli kasalarda pencere tarafında olduğu için gizlemesi zor oluyor ama kasan iyi ise bunu ters takarak çözersin benim FEEL Hurricane II ye delik açmak lazım ondan dolayı şimdi uğraşmadım daha sonra yapıcam
KASADA SORUNUM YOK COOLER MASTER STACKER VAR ZATEN ÇİFT PSU MODELİ VAR KAFES VAR KABLOYU KAFESE ATIYORUM O AVANTAJIM SUPER.8 cm lik 2 adet fan varya biraz ses yapar dıye düşündüm bz 600 watt 13.5 cm ve çok sessiz.gerçi 2 force 700 ve 800 wattda karşılaştırmali tabloda 21 db -25 db arasi oldugunu soylemiş zaten benım kasamın soğutma performansı oldukça iyi o yuzden 21 db nin üzerine çıkmaz keşke 12 cm fan koysalardı.yanı bz modeline tak çıkar cazibesi yüzünden fazla para vermek ve düşük watt alıp almamak konusunda tereddüt edıyorum. ve bz serileri çok hafif ve kalitesini beğenmedim 2 force lar daha ağır ve kaliteli ya 700 yada 800 almayı düşünüyorum
hocam sessizleştirme için kauçuk bi aparat geliyo onu takarsan baya faydası oluyor kablo gizleme için çözümün varsa kesinlikle tavsiye ederim boşver blz serisini falan kalitesi yüksek olsa tak çıkar kablo falan ledler daha ağır olması lazım force II serisinden ama kaliteden kaçmışlar anlaşılan
edit: harf hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnseLmo82 -- 30 Haziran 2008; 15:51:12 >
ağır değil kardeş ben teknoloji mağazasinda çalışıyorum bizzat kontrol ediyorum sadece fanı çok sessizdi ama tagandaki 2 forcda çok az bi ses var bi ondan şüphelendim yani ben sessiz olsun istiyorum çünkü.
ben pc de sese o kadar önem veren biri değilim ama bu traktör gibi pc çalıştırıyorum anlamında olmasın ama inan ben ses falan duymadım gerçi takalı daha bir kaç gün oldu ama sonunu bilmiyorum