Şimdi Ara

## Aquacomputer'dan Radeon HD 4870 için Su Soğutma Bloğu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Aquacomputer'dan Radeon HD 4870 için Su Soğutma Bloğu ##


     ## Aquacomputer'dan Radeon HD 4870 için Su Soğutma Bloğu ##


    Su soğutma çözümleri, hava soğutma alternatiflerine göre hem daha sessiz çalışmakta hemde daha yüksek saat hızlarına daha düşük sıcaklıklar ile çıkılabilmesine olanak tanımakta. Nvidia ve AMD-ATi'nin yeni nesil ekran kartları için soğutma çözümleri hazırlayan Almanya merkezli Aquacomputer firması son günlerin popüler grafik kartlarından biri olan ve endüstrinin GDDR5 bellek ile gelen ilk grafik çözümü Radeon HD 4870 için hazırladığı yeni su soğutma bloğunu duyurdu. Aquagratix 4870 adı verilen yeni bloğunun bakır tabanlı yapısına ek olarak kullanılan yüksek kalilteli komponentleriyle iddialı olduğu belirtiliyor. 500 gram ağırlığında ve G1/4 rekor bağlantısına sahip olan blok, grafik işlemcinin yanı sıra bellek modüllerini ve bazı çevre komponentleri de serinletebiliyor. ATi Radeon HD 4870'i sessiz kullanmak ve hız aşırtma sınırlarını görmek isteyenler için hazırlanan Aquagratix 4870'in yurt dışı satış fiyatının 75 Avro olduğu belirtiliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • bu soğutmayla oc yapmalı
  • iiyi güzel de 3870i olan bunun aynısı görünümündeki ürünü aldığında ve şimdi 4870e geçmek istediğinde blok uyumsuzluk çıkarıcak.halbuki arada fiziksel bir fark yok kartların. aslında eski blok da buna ve diğer gelecek serilere uymalıydı.bu da para sömürmenin başka yolu.

    ram değiştir su kitini at çöpe

    işlemci değiştir aynı şekilde at çöpe

    ucuz şeyler de değil ki

    belki aranızda pek gerekli olmadığını düşünebilir fakat dün verilen haberde 900küsür mhz e kadar çıkan 4850yi görünce bu blok gerekecek hatta bu blokla daha da artırılır saat hızları
  • Ee artık ati birazda para kazansın ve kazandırsın!!!
  • Haklı olabilirsin. artık ekran kartı pcb leri belli bir boyutun altına düşmemektedir (yüksek seviye). bundan yararlanarak ekran kartı pcb sinin belli yerleri devre elemanlarından arındırılarak yani boş bırakılarak su soğutmayı standart hale getirebilirler. Su soğutma çözümü sunan firmaları ise standart ürün çıkarmış olurlar.
  • hazır su soğutma olark satanlarıda bakmak gerekecek
  • HAzir su sogutmali bi Evga kartlari gordum simdiye kadar.
  • Acaba hava soğutmayLa arasında kaç derece fark oLcak
  • Fiyatı iyi... Değerleride iyidir... Tek karttan ziyade birçok karta uygun olmalıydı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.