Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vista vs mikrofon

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> vista vs mikrofon Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
volkankok

30 Haziran 2008; 10:26:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mrb arkadaşlar bnm hp dv 9780 marka bir notebooğum var.başaramadığım işlem ise şu.mikrofonumu laptopun önünden pembe girişe takıyorum.ve mikrofonumla ses kayıtlarını olsun,msn olsun tüm mikrofon gerektiren olayları hallediyorum.yani sorunsuzca çalışıyor.istediğim şu ki xp de olduğu gibi mikrofondan konuştuğumu aynı anda hoparlörlerden nasıl verebilirim.xpde ses denetimlerinde mikrofonun altındaki tik işaretini kaldırınca direk sesimiz hoparlörden gerliyordu hatırlayacağınız üzere ama vistada gelmiyor.denetim masasındaki tüm ses deneetimleri olsun. bilgisayarın sağ alt köşesindeki tüm mikrofon ve hoparlör ayarlları olsun hepsini denedim. fakat mikrofon sesini bir türlü hoparlörden alamıyorum. ama mikrofonum çalışıyor (kayıt yapıyor,msn...).

Bu durumu nasıl çözebilirim çünkü mikrofonumu gitarımın içine koyacağım ve çıkan sesleri hoparlörden vermem gerekiyor. yada bunu yapan bir program biliyormusunuz vistada ??

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

we lead they follow
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> vista vs mikrofon Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Wireless DisplayLink
Kablosuz monitör bağlantı teknolojisi
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar