modeli asus eah2600 daha ocak ayinda aldim.call of duty oynuyorum alt+tab yapiyorum oyundan atiyor.oyunda fps yi dusuk aliyorum.grafikleri en dusukte oynadigim halde bile fps30 da yukari cikmiyor.dunde boyle birseyler yaparken bi anda renkler tersine dondu ekran cizik cizik oldu.tum ogeler bi ekran kadar oldu.simdi diyorumki garantisi var.servisine gondersem bana bu model gedilde baska bi model verirlermi.yada parasini verirlermi
Oyun sırasında fazla sıcaklıktan renkler karışmış olabilir.Ekran kartında oc varsa geri al.Garantiye gönderirsinde başka bir model göndericeklerini pek sanmıyorum ücret talep etmeksizin.
modeli asus eah2600 daha ocak ayinda aldim.call of duty oynuyorum alt+tab yapiyorum oyundan atiyor.oyunda fps yi dusuk aliyorum.grafikleri en dusukte oynadigim halde bile fps30 da yukari cikmiyor.dunde boyle birseyler yaparken bi anda renkler tersine dondu ekran cizik cizik oldu.tum ogeler bi ekran kadar oldu.simdi diyorumki garantisi var.servisine gondersem bana bu model gedilde baska bi model verirlermi.yada parasini verirlermi
Başka bir model vermezler ancak şöyle olur ellerinde senin ekran kartından kalmadı ise o karta verdiğin para miktarı kadar bir çek verebilirler mağza içi kullanım için tabi bunun içinde problemin açığa çıkması şartki yenisi ile değişecektir büyük bir ihtimal o kadar heveslenme derim...
garantiye yolla eger sorun warsa arıza warsa onlar sana sorarlar "yenisini mi verelim iade mi edelim" diye sende iade et paranı al sonra git istedigin ekran kartını al daha iyi olur.cunku bende de aynı sorunlar wardı.Bu konuyla ilgili yazımı okursan daha iyi anlarsın.yazıya buradan ulasabilirsin.
\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///
Bak dostum aynı sorunden bir arkadaşımda da vardı.İlginçtir Asus un sitesinden ekran kartının driverını indirdi kurdu ve düzeldi.Sende bir dene önce olmadı aldığın yere götür onlar senle ilgilenirler.
VİEWSONİC 22" VG2230VM/GİGABYTE P-35 DQ6/E 7200 2.53@3,99 GHZ with ZALMAN 9700/2*2 GB MUSHKİN 5-5-5-12 800@1008/MSİ 8800 GTS 512 MB O-C/THERMALTKE ARMOR VH6000BWS/SİLVERSTONE ST50EF 500 Watt/250 Gb*2 SEAGATE 410AS Raid0/THERMALTAKE SES DUYARLI NEON/REVOLTEC NEON ve 12 Cm fan/AEROCOOL GATEWATCH/VİSTA ULTİMATE 64 BİT SP1 DonanimHaber Overclock Team
asus kartlarda hep oluyor.sen galiba asus driverını yüklemişsin.asusun driverlar hep berbat oluyor.atinin sitesinden en son driverları indir sonuç değişecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 23 Temmuz 2008; 9:54:32 >