Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ASUS EKRANKARTİ-YOK BOYLE Bİ REZİLLİK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> ASUS EKRANKARTİ-YOK BOYLE Bİ REZİLLİK Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fox-mete

30 Haziran 2008; 10:25:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

modeli asus eah2600 daha ocak ayinda aldim.call of duty oynuyorum alt+tab yapiyorum oyundan atiyor.oyunda fps yi dusuk aliyorum.grafikleri en dusukte oynadigim halde bile fps30 da yukari cikmiyor.dunde boyle birseyler yaparken bi anda renkler tersine dondu ekran cizik cizik oldu.tum ogeler bi ekran kadar oldu.simdi diyorumki garantisi var.servisine gondersem bana bu model gedilde baska bi model verirlermi.yada parasini verirlermi
@h@t

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 10:28:23 

Diğer parçaların nedir?Donanımların sıcaklıkarı kaç derece?

Playing : Race Driver Grid

fox-mete

30 Haziran 2008; 10:32:18 

işlemcim intel core 2 duo 2.66ghz anakartim asus p5k se.ramlar twinmos 1+1 gb. sicakligimda resimde var.

Ekteki dosya (1)
@h@t

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 10:35:28 

Oyun sırasında fazla sıcaklıktan renkler karışmış olabilir.Ekran kartında oc varsa geri al.Garantiye gönderirsinde başka bir model göndericeklerini pek sanmıyorum ücret talep etmeksizin.

Playing : Race Driver Grid

fox-mete

30 Haziran 2008; 10:35:48 

bazende oyuna girerken cod4 e pc res atioyor kendi kendine . oc nedir????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox-mete -- 30 Haziran 2008; 10:36:10 >
fox-mete

30 Haziran 2008; 10:37:50 

quote:

Orjinalden alıntı: fox-mete

bazende oyuna girerken cod4 e pc res atioyor kendi kendine . oc nedir????

overcloack sa yok
fox-mete

30 Haziran 2008; 10:51:14 

parasi neysse vericem ama baska bi ekran karti alamasmiyim bunun fiyatini da dusseler ustunden????
espada1

30 Haziran 2008; 11:02:07 

quote:

Orjinalden alıntı: fox-mete

modeli asus eah2600 daha ocak ayinda aldim.call of duty oynuyorum alt+tab yapiyorum oyundan atiyor.oyunda fps yi dusuk aliyorum.grafikleri en dusukte oynadigim halde bile fps30 da yukari cikmiyor.dunde boyle birseyler yaparken bi anda renkler tersine dondu ekran cizik cizik oldu.tum ogeler bi ekran kadar oldu.simdi diyorumki garantisi var.servisine gondersem bana bu model gedilde baska bi model verirlermi.yada parasini verirlermi

Başka bir model vermezler ancak şöyle olur ellerinde senin ekran kartından kalmadı ise o karta verdiğin para miktarı kadar bir çek verebilirler mağza içi kullanım için tabi bunun içinde problemin açığa çıkması şartki yenisi ile değişecektir büyük bir ihtimal o kadar heveslenme derim...

ŞEHİTLER ÖLMEZ ONLAR DÜNYANIN GERÇEK KAHRAMANLARIDIR VE KAHRAMANLAR HER ZAMAN YAŞAR

espada1
fox-mete

30 Haziran 2008; 11:03:24 

ya nerden aldim bu lanet karti ya nvdia8800gtx alicam acaba karti yaksam anlarlarmi
Drift_Kinq

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 22:50:24 

garantiye yolla eger sorun warsa arıza warsa onlar sana sorarlar "yenisini mi verelim iade mi edelim" diye sende iade et paranı al sonra git istedigin ekran kartını al daha iyi olur.cunku bende de aynı sorunlar wardı.Bu konuyla ilgili yazımı okursan daha iyi anlarsın.yazıya buradan ulasabilirsin.

\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

DoNaNıMHaBeR oVeRCLoCK TeaM
fox-mete

1 Temmuz 2008; 0:38:02 

pki asusun istanbuldaki ana bayisinin yerini bilen warmi?????
Penryn

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 1:42:58 

Bak dostum aynı sorunden bir arkadaşımda da vardı.İlginçtir Asus un sitesinden ekran kartının driverını indirdi kurdu ve düzeldi.Sende bir dene önce olmadı aldığın yere götür onlar senle ilgilenirler.

VİEWSONİC 22" VG2230VM/GİGABYTE P-35 DQ6/E 7200 2.53@3,99 GHZ with ZALMAN 9700/2*2 GB MUSHKİN 5-5-5-12 800@1008/MSİ 8800 GTS 512 MB O-C/THERMALTKE ARMOR VH6000BWS/SİLVERSTONE ST50EF 500 Watt/250 Gb*2 SEAGATE 410AS Raid0/THERMALTAKE SES DUYARLI NEON/REVOLTEC NEON ve 12 Cm fan/AEROCOOL GATEWATCH/VİSTA ULTİMATE 64 BİT SP1
DonanimHaber Overclock Team
fox-mete

23 Temmuz 2008; 3:15:19 

ya driverini kurmassa ztn calismaski format attiktan sonra ztn kurmustum ondan degil
TiesTorN

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 9:50:26 

En son driver kurulu mu?

kkratoss

23 Temmuz 2008; 9:54:31 

asus kartlarda hep oluyor.sen galiba asus driverını yüklemişsin.asusun driverlar hep berbat oluyor.atinin sitesinden en son driverları indir sonuç değişecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 23 Temmuz 2008; 9:54:32 >

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
viperc