Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Active Security Monitor Ve Güvenliğiniz...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Active Security Monitor Ve Güvenliğiniz... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
llMustyll
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

30 Haziran 2008; 10:00:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Active Security Monitor

Active Security Monitor, bilgisayarınızın ne kadar güvende olduğunu gösteriyor ve bilgisayarınıza 100 üzerinden puan veriyor.

Yaptığımız testlerde, programın hızlı bir şekilde bilgisayarı taradığını ve doğru sonuçlar verdiğini gördük. Anlaşılması kolay arayüzü sayesinde, programı kullanmak çok kolay. AOL Active Security Monitor, bilgisayarınızdaki güvenlik açıkları konusunda tavsiyelerde de bulunuyor.

Program sayesinde sisteminizde bulunan antivirus, firewall(güvenlik duvarı), anti-spyware yazılımlarının sizi ne kadar koruduğunu öğrenebilir, ayrıca kablosuz bağlantı güvenliği, işletim sistemi, tarayıcınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bilgisayarınızın kayıtlı olduğu ağı da görebilirsiniz.

Bu da Benim Tablom;

Ufaltılmış ön izleme resmi

Kullanmış olduğum programlar;

-Norton AntiBot
-Avira Anti Virüs Premium
-Spybot
-Comodo Firewall

Olmama rağmen %70 de kaldım,sebebi kendi bünyesindeki reklamını verdiği programları yüklememiş olmam söylediklerini yüklediğiniz taktirde %95 Lere kadar çıkabiliyor, Biraz Saçma Gibi.

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llMustyll -- 30 Haziran 2008; 10:07:27 >
serkankylie

30 Haziran 2008; 11:20:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Reklam kokuyor

These are the dreams of an impossible boy
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Active Security Monitor Ve Güvenliğiniz... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / OKI Standı Video
OKInin GPS üzerinden araç izleme sistemlerini inceliyoruz.
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar