Merhaba arkadaslar yaz sonuna kadar amerikadayim ve de Iphone alma gibi bir dusuncem var, ama apple store lara gidip sordugumda at&t anlasma yapmak zorundasiniz diyo, anlasmasiz fiyat ne diyorum ole bi opsiyon yok diyo, yorumlari okuyorum herkes cok rahat ben amerikadan getirtcem diyo, peki kolay mi unlock yapmak(burda amigolar unlock satiyolar ama gayet 500 dolar civarinda), ve de sozlesmesiz nasil aliyosunuz???
Bu soruya cevap aradim ama bulamadim valla yardimci olursaniz sevinirim, şimdiden cok tesekkurler..
bana sorarsan amerika dan iphone almadan dönülmez ama tabi sen bilirsin yinede...eğer tanıdık varsa orda ebayden bitane al o adrese yollat...sonra burda kayıt edersin paşa paşa kullanırsın...
Az önce 16 gb, unlocked, kullanılmamış telefon teklifi sonlandı..
Fiyat olarak 399$ demiş, düşünsenize apple bu telefonu 399$ + 40$ Tax ile satıyordu. Yani neredeyse orjinal fiyatından daha ucuz.. Ama gelin görün ki bir kişi bile teklif vermemiş. 0 teklif ile kapanmıs. Suan herkes iPhone 3G bekliyor, piyasadaki durgunlugun ve fiyatların bu kadar düşmesinin sebebi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert007 -- 30 Haziran 2008; 12:38:18 >
Az önce 16 gb, unlocked, kullanılmamış telefon teklifi sonlandı..
Fiyat olarak 399$ demiş, düşünsenize apple bu telefonu 399$ + 40$ Tax ile satıyordu. Yani neredeyse orjinal fiyatından daha ucuz.. Ama gelin görün ki bir kişi bile teklif vermemiş. 0 teklif ile kapanmıs. Suan herkes iPhone 3G bekliyor, piyasadaki durgunlugun ve fiyatların bu kadar düşmesinin sebebi bu.
Ben amerikadan arkadaşımla iphone getirtmeden önce ebay'den çok takip ettim ve hiçbir zaman orjinal fiyatının altında alma imkanı olmadığını gördüm. En ucuz bulduğum nokta 474$'dı ki daha bunun 80$ kargosu vardı üstüne... Adamlar başka accountlarla girip fiyat yükseltiyorlar bu bilinen klasik numaraları. En ucuz apple'dan alabilrisiniz . Ayrıca refurbished'leri de sıfır diye sattıklarını duydum amerikadaki arkladaşımdan aklınızda olsun...
Bu linkte iphone 8gb diye arattım.. Genel olarak fiyatlara bakarsan fiyatların eski duruma göre cok düşük oldugunu farkedersin.
Hatta henüz bir-iki gün önce bu forumdan biri elindeki telefonu 500 ytl ye satmıstı.
Refurbished'leri sıfır diye satma iddiası hakkında ise birşey diyemem. Cunku bu hususta detaylı bilgim yok.
Selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Tomeytos
Ben amerikadan arkadaşımla iphone getirtmeden önce ebay'den çok takip ettim ve hiçbir zaman orjinal fiyatının altında alma imkanı olmadığını gördüm. En ucuz bulduğum nokta 474$'dı ki daha bunun 80$ kargosu vardı üstüne... Adamlar başka accountlarla girip fiyat yükseltiyorlar bu bilinen klasik numaraları. En ucuz apple'dan alabilrisiniz . Ayrıca refurbished'leri de sıfır diye sattıklarını duydum amerikadaki arkladaşımdan aklınızda olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert007 -- 30 Haziran 2008; 13:47:59 >
Şartlar oluşursa tabi ki almadan gelme.Hatta birkaç tane birden al ki telefonunu beleşe getirmiş olursun. Ama sözleşmesiz satmazlarsa da yapacak bi şey yok.Almanın bir esprisi olmaz. Hayırlısı bizler de sizler gibi bekliyoruz.