Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Amerikadayim iphone alsammı???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Amerikadayim iphone alsammı??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xenon39

30 Haziran 2008; 7:35:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar yaz sonuna kadar amerikadayim ve de
Iphone alma gibi bir dusuncem var, ama apple store lara gidip sordugumda at&t anlasma yapmak zorundasiniz diyo, anlasmasiz fiyat ne diyorum ole bi opsiyon yok diyo,
yorumlari okuyorum herkes cok rahat ben amerikadan getirtcem diyo,
peki kolay mi unlock yapmak(burda amigolar unlock satiyolar ama gayet 500 dolar civarinda), ve de sozlesmesiz nasil aliyosunuz???

Bu soruya cevap aradim ama bulamadim valla yardimci olursaniz sevinirim, şimdiden cok tesekkurler..

ferhatugur

30 Haziran 2008; 10:10:59 

bana sorarsan amerika dan iphone almadan dönülmez ama tabi sen bilirsin yinede...eğer tanıdık varsa orda ebayden bitane al o adrese yollat...sonra burda kayıt edersin paşa paşa kullanırsın...

iphone 4GB
ıvory

30 Haziran 2008; 11:09:05 

hatta bana da getirirsen çok ii olur iphone siz bir yaz düşünülemez

Gölgelerin Üstümüze Geldiği En Zor Zamanlarda Güneşin Doğuşuna Binlerce Kez Şahit Olduk!
Teknik.Servis

30 Haziran 2008; 11:43:27 

orda olupta iphone almamak hata olur

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
..Oğuz

30 Haziran 2008; 11:52:25 

Kesinlikle almalısın

#PS3 60GB PAL // Satılık 4 Oyun ,;, pm..
oGuxXx*

30 Haziran 2008; 12:09:43 

peki şuan abd de 1.nesil jelatini dahi açılmamış sıfır iphone bulmak mümkün mü alacak olsan ne kadar bi para istiyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogux06 -- 30 Haziran 2008; 12:10:00 >
ferhatugur

30 Haziran 2008; 12:20:05 

mağazalarda yok bildiğim kadarıyla ama ebay de satıyolar jelatinli sıfır kutusunda...öyle uçuk fiyatı yok hatırladığım kadarıyla...

iphone 4GB
qwert007

30 Haziran 2008; 12:37:56 

Fiyatlar cok düştü..

http://cgi.ebay.com/Newest-kind-of-them-all-even-IPHONE-THIS-IS-16-GB_W0QQitemZ130234248509QQihZ003QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Az önce 16 gb, unlocked, kullanılmamış telefon teklifi sonlandı..

Fiyat olarak 399$ demiş, düşünsenize apple bu telefonu 399$ + 40$ Tax ile satıyordu. Yani neredeyse orjinal fiyatından daha ucuz.. Ama gelin görün ki bir kişi bile teklif vermemiş. 0 teklif ile kapanmıs. Suan herkes iPhone 3G bekliyor, piyasadaki durgunlugun ve fiyatların bu kadar düşmesinin sebebi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert007 -- 30 Haziran 2008; 12:38:18 >

tomeytos

30 Haziran 2008; 13:24:39 

quote:

Orjinalden alıntı: qwert007

Fiyatlar cok düştü..

http://cgi.ebay.com/Newest-kind-of-them-all-even-IPHONE-THIS-IS-16-GB_W0QQitemZ130234248509QQihZ003QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Az önce 16 gb, unlocked, kullanılmamış telefon teklifi sonlandı..

Fiyat olarak 399$ demiş, düşünsenize apple bu telefonu 399$ + 40$ Tax ile satıyordu. Yani neredeyse orjinal fiyatından daha ucuz.. Ama gelin görün ki bir kişi bile teklif vermemiş. 0 teklif ile kapanmıs. Suan herkes iPhone 3G bekliyor, piyasadaki durgunlugun ve fiyatların bu kadar düşmesinin sebebi bu.

Ben amerikadan arkadaşımla iphone getirtmeden önce ebay'den çok takip ettim ve hiçbir zaman orjinal fiyatının altında alma imkanı olmadığını gördüm. En ucuz bulduğum nokta 474$'dı ki daha bunun 80$ kargosu vardı üstüne... Adamlar başka accountlarla girip fiyat yükseltiyorlar bu bilinen klasik numaraları. En ucuz apple'dan alabilrisiniz . Ayrıca refurbished'leri de sıfır diye sattıklarını duydum amerikadaki arkladaşımdan aklınızda olsun...

Iphone 16gb - 1.2.0
qwert007

30 Haziran 2008; 13:45:51 

Haklısın Tomeytos,

Ancak muhtemelen sen amerikadan arkadaşınla iphone getirdiğin sırada henüz iPhone 3g kesin olarak açıklanmamıştı ve fiyatı da henüz belli değildi.

Suan takdir edersin ki durum farklı..

http://catalog.ebay.com/Apple-iPhone-AT-T_W0QQ_fclsZ1QQ_fifptsZ1QQ_pidZ61205801QQ_tabZ2

Bu linkte iphone 8gb diye arattım.. Genel olarak fiyatlara bakarsan fiyatların eski duruma göre cok düşük oldugunu farkedersin.

Hatta henüz bir-iki gün önce bu forumdan biri elindeki telefonu 500 ytl ye satmıstı.

Refurbished'leri sıfır diye satma iddiası hakkında ise birşey diyemem. Cunku bu hususta detaylı bilgim yok.

Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Tomeytos

Ben amerikadan arkadaşımla iphone getirtmeden önce ebay'den çok takip ettim ve hiçbir zaman orjinal fiyatının altında alma imkanı olmadığını gördüm. En ucuz bulduğum nokta 474$'dı ki daha bunun 80$ kargosu vardı üstüne... Adamlar başka accountlarla girip fiyat yükseltiyorlar bu bilinen klasik numaraları. En ucuz apple'dan alabilrisiniz . Ayrıca refurbished'leri de sıfır diye sattıklarını duydum amerikadaki arkladaşımdan aklınızda olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert007 -- 30 Haziran 2008; 13:47:59 >

justify34

30 Haziran 2008; 13:57:52 

arkadaşım bugun abd de bırıncı nesıl ıphone bulabılırmı acaba apple store dan kendısı dallasta sanırım

cvZip

30 Haziran 2008; 15:04:36 

adam nasıl alacağını soruyor aslında, ama alması pek mümkün görünmüyor şu aşamada. sözleşmesiz satış yok deniyor.

Teknik.Servis

30 Haziran 2008; 16:20:40 

az önce arkadaşa iphone alındı 1.100ytl gercekten tr de baya cıkmıs 3g muhabbetıne ve ımalatının bıtmesıne

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
Maxcrow

30 Haziran 2008; 17:04:34 

bencede almadan gelmek hata olur

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 19:14:25 

Şartlar oluşursa tabi ki almadan gelme.Hatta birkaç tane birden al ki telefonunu beleşe getirmiş olursun.
Ama sözleşmesiz satmazlarsa da yapacak bi şey yok.Almanın bir esprisi olmaz. Hayırlısı bizler de sizler gibi bekliyoruz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm