Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Benim neye ihitiyacım var

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Benim neye ihitiyacım var Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dehsetulwahset

30 Haziran 2008; 7:30:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Konuya nerden ve nasıl başlıcam bilmiyorum:)

1.SONY 40D3550 FULL HD LCD (2 HDMİ girişi var)
2.SONY PLAYSATATİON 3 (1 HDMİ + 1 OPTİK)
3.DIGITURK PLUS HD (1 HDMİ)
4.PC (ATİ HD 3850-GİGABYTE X38 DS4) ekran kartının hdmi desteği var ayrıca anakartta optik ve koaksiyel çıkış mevcut.

yukarda yazdığım sistemimin tümüne bağlayabilecegim ses sistemi arıyorum kablo tak çıkar derdi olmayan.aslında forumda iki üç gündür nerdeyse 24 saat :) bakmama rağmen tam anlayamdığım şeyler var mesela şu avr denen şey nedir hem ses sistemi için anfi görevi gören hem DTS falan tarzı decoder hemde yukardaki bütün ses ve görüntü kablolarını bağlayıp görüntüyü tv ye seside 5+1 e yollayan bişiymidir anlayamdım,anlayamadığım içinde bana ne lazim bilemiyorum.şimdi benim neye ihtiyacim var hdmi ve optik çıkış için çoklayıcı alip hazır sony veya samsung tarzı 5+1 sistememi yoksa avr ve kabin mi yada başka bişiymi?

bunların dışında bluray filimleri ps3 ten oynatırım diye düşünüyorum dvd ve diğerleri içinse pc kullanmayı. acaba pc yerine bu işi görebilecek bi dvd veya hd-dvd oynatıcı alsam daha kaliteli görüntü ve kullanım kolaylığı olurmu?

yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

iyi günler...

Hi-def-man

30 Haziran 2008; 9:24:33 

ONKYO TX-SR606 Reciever http://www.srcelektronik.com/ONKYO_ONKYO_TX-SR606_A_V_RECEIVER_UID_4603_.htm
http://www.srcelektronik.com/JAMO_S-606HCS3_(JAMO_SUB_200_HEDIYELI)_UID_4234_.htm

ONKYO 4 hdmi giriş 1 çıkış. Tüm yeni HD ses kodeklerini çalıştırır. Yapmışken bir yatırım tamamlayın bu takımla bence.

Hoparlör takımı bu amfiye alınabilecek en doğru set olur bence eğer parasal yönde biraz daha yükselebilirseniz daha iyi setlerde oluşturabilirsiniz tabiki.
quote:

Orjinalden alıntı: dehsetulwahset

Konuya nerden ve nasıl başlıcam bilmiyorum:)

1.SONY 40D3550 FULL HD LCD (2 HDMİ girişi var)
2.SONY PLAYSATATİON 3 (1 HDMİ + 1 OPTİK)
3.DIGITURK PLUS HD (1 HDMİ)
4.PC (ATİ HD 3850-GİGABYTE X38 DS4) ekran kartının hdmi desteği var ayrıca anakartta optik ve koaksiyel çıkış mevcut.

yukarda yazdığım sistemimin tümüne bağlayabilecegim ses sistemi arıyorum kablo tak çıkar derdi olmayan.aslında forumda iki üç gündür nerdeyse 24 saat :) bakmama rağmen tam anlayamdığım şeyler var mesela şu avr denen şey nedir hem ses sistemi için anfi görevi gören hem DTS falan tarzı decoder hemde yukardaki bütün ses ve görüntü kablolarını bağlayıp görüntüyü tv ye seside 5+1 e yollayan bişiymidir anlayamdım,anlayamadığım içinde bana ne lazim bilemiyorum.şimdi benim neye ihtiyacim var hdmi ve optik çıkış için çoklayıcı alip hazır sony veya samsung tarzı 5+1 sistememi yoksa avr ve kabin mi yada başka bişiymi?

bunların dışında bluray filimleri ps3 ten oynatırım diye düşünüyorum dvd ve diğerleri içinse pc kullanmayı. acaba pc yerine bu işi görebilecek bi dvd veya hd-dvd oynatıcı alsam daha kaliteli görüntü ve kullanım kolaylığı olurmu?

yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

iyi günler...

Hi-Def-Man
Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700
Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
dehsetulwahset

30 Haziran 2008; 17:55:37 

ceavbın için sagol ama hala sorularımın cevabını bulmuş degil avr nedir.sadece ses için mi?

snoopdogg

30 Haziran 2008; 20:38:47 

ben sadece ses için kullanıyorum ama görüntü de aktarabilirsin,tüm ses ve görüntü kaynaklarının kontrolü tek bir cihazda toplanmış oluyor.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
dehsetulwahset

30 Haziran 2008; 21:14:03 

örnek verebilirmisin veya cihaz modeli ona göre araştırayım.

snoopdogg

30 Haziran 2008; 21:17:24 

yukarda verilmiş mesala onkyo tx-sr606 linki var.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
withhonour

1 Temmuz 2008; 16:16:41 

bende istediğin tam cevabı veriim avr=audio video receiver

açılımdan da anlayabileceğin gibi bütün cihanzları avr ye bağlayarak hem hoparlörler için amfi olarak kullanırsın hemde tv ne görüntü aktarmak için kullanabilirsin ve onkyotx-sr606 bunun için kullanabileceğinen iyi seçenek diyebilirim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Benim neye ihitiyacım var Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Pure (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
ATV'ler ile hem yarışıyor hem de akrobatik hareketler yapıyoruz.
Monster T2-REX M860U
nVidia 9800GTS ekran kartlı taşınabilir oyun canavarı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar