başlık biraz garip oldu ama gerçekten korkuyorm ben 3 gün once 1024 4gb dan 2048 limitsiz tarifeye geçtim hızım artı farkettim ttnet m.hizmetlerini aradım onlarda teyit ettiler ve sordum su andan itibaren kotayı geçsm fazladan kotayı geçtim diye ücret odermiyim diye hayır dedi bi sorun olursa dedim gorüşmelermiz kayıtaltında bişiy olursa incelenir dedi tmm dedim bide tırsıom 3 günde 24gb olmuş limiti 19 gb geçmisim bide tırsıorm bişi olurmu die fatura çk gelrse yanarım muaz allah bilen arkadaşlar bi goüşünüzü yada başından geçenler warsa soylerse sevinirim
Sanırım Sınırsıza geçmedende büyük bir boyutta geçmiştiniz kotayı.
**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
61.25 o fatura gelecek bir kere.
3-4 Günlükte bir kıst ücretiniz gelecek çok fazla birşey olacağını zannetmiyorum.