Arkadaslar bir kac gun sonra kablonete uye olacagim.Modemim yarin geliyor,aldim.Size bir kac sorum olacak..
1)Netmaster modem nasil? 2)Statik IP ucreti ne kadar ve kablo modemlerde de adsl modemlerdeki gibi dyndns'ten statik dns ayarlayabilir miyiz? Biliyorsunuz ki bunu modem arayuzunden yapinca misal xxx.dyndns.org diosunuz modeminize&bilgisayariniza ulasabiliyorsunuz.Eger bu ozellik varsa statik ip icin bos yere para vermeyeyim diyorum..
Cevaplariniz icin simdiden cok ama cok tesekkurler..
hayır ip değişiyor. dns ile ilgili konuda ise bilgim yok malesef
kablo net statik ip'dir. İP mi verdirme şimdi.
Ek ücret yokumu Statik IP için ?
Avrupa futbolunun bu büyük ustası raket gibi sol ayağı , patriot füzesini andıran frikikleri ve inanılmaz gol paslarıyla Galatasaray ' ı şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında geldi.Hagi şampiyon filminin adeta başrol oyuncusuydu.Sezon içindeki talihsizliklerden hiç etkilenmedi.Bir yıl içinde hem annesini hem de babasını kaybetti.Ama cenazeden döndü maça çıktı.Antremanlara ilk Hagi geldi.''PROFOSYONELLİĞİN'' en ince örneklerini verdi.
kablo internette siz soylemediğiniz surece değişmemesi gibi bir durum yok. Uzun sure değişmemiş olabilir Kablo internetin adsl den farkı bu Ip adresleri size ozel daha uzun surelerle kiralanıyor server dan. Ancak statik bu demek değil. 4440126 dan ip nizi statik değilseniz değiştirtebilirsiniz. Arada bir başıma geldiği gibi, siz istemeseniz de ip adresiniz değişebilir. kablo internete abone oldugumdan beri ortalama 2 3 ayda bir ip adresim kendiliginden değişti. Bazen calısma oldugu icin kesilen net geri gelince değişti bazen de bilgisayarımı actıgımda değişmiş oldugunu farkettim Belirli bir mantık soyleyemem bunun için ancak emin olun statik için talebiliz olmadıysa ip adresiniz dinamiktir.