Şimdi Ara

Amerika dan Türkiye yi Aramak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iki arkadaşım dil eğitimi için amerika ya gitti yanlız iletişim kurmakta sorun yaşıyoruz aceba amerika dan Türkiye yi aramak için hesaplı telefon kartları, cep telefonu sim kartı vs. önerebileceğiniz birşeyler varmı Turkcell çekmiyormus



  • Neyse ben biraz bilgi buldum belki başkasınada lazım olur diye ekleyim.


    _______________________________________________________________________________________________________

    Arkadaslar,

    Eger cep telefonu götürecekseniz ne telefonunuzu roaming'e actirin ne de oradan hat alin.Ben 2006'da Cingular'dan,arkadaslarda T-Mobile'den konturlu hat almistik.Sorgusuz sualsiz ve ücretsiz veriolar.Sadece 10-20$ icindeki kontur parasina almisti.Bide telefonunuzun İMEİ numarasini alip sisteme kaydediolar,böylece sizin telefonunuzdan baska bi tel.de calismio kart.Bi de soyleyin 3-4 ay kalip doncez die,sozlesme falan yapmaya kalkarlarsa kabul etmeyin.Neyse,bunu yaparsaniz eger en ucuz kontör miktari 15$ ve bununla Türkiyeyi ararsaniz,sizi ararlarsa,msj cekerseniz yada size cekilirse yandiniz!!Her halukarda cok ozel kazik fiyatlari siz oduonuz.

    Bunun yerine Amerika'dan telefon kartlari alabilirsiniz.Kart almadan once mutlaka soyleyin TR'yi aricam, en iyisi hangisi die cunku Bulgaristan'i yada Afrika'yi cok uyguna arayan kartlar TR'yi cok kazik fiatlara arayabilio.Bu kart cesitliligi,fiatlari vs. bulunduunuz yere göre degisir.Kozmopolit yerlerde cesit coktur ancak kücük yerlerde bi kac tanedir,secenek azdir.

    Bi de bilmiom hangi eyaletlerde satiolar ama Fairfax,Virginia'da ve DC'de vardi bu karttan.İsmi Hello World.Sirketin sahibi Turk oldugundan TR'yi cok ucuza ararsiniz.Eger bulabilirseniz Middle East'te cok ii.Africa fena diil. (bunlar kartlarin isimleri)

    Arkadaslarin kesfettii baska bi olayda mezun.com'dan calling card sifresi almak.Manyak ucuza geliomus.Biterse de intenetten kontur yukluolar sifrelerine.Bence bi bakin.İki kurus paranizda telefon gorusmelerine gitmesin.

    Bu arada,önemli bi hatirlatma yapiim.Bir eyaletten aldiiniz kart,digerinde calismaz(genelde).Bunu da göz önünde bulundurun.Yani VA'dan NY'a giderken annemi ordan ararim bu kartla diip elinize patmasin kart!

    Bi de en sinir durum cogu karti kullanirken her defasinda bir yada 2 ceyreklik ankesörlü telefon yiyo! Bazen de ationuz parayi yiyo siz konusmadan!

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    bir kac site var ise yarayabilir

    http://www.telefondedektifi.com/

    http://www.turkishwat.com/forums/

    http://www.mezun.com/telefon/cc/default.cfm

    http://www.mezun.com/mezunusa/default.cfm

    http://www.dialturk.com/workandtravelpromotion.asp


    ____________________________________________________________________________________________


    Asagida Amerika’dan Türkiye’yi aramaniz icin kullanabileceginiz servisler konusunda bilgiler verilmektedir.

    MEZUN CALLİNG CARD
    Her yil ögrencilerimize Amerika’ya vardiklarinda ailelerini arayabilecekleri ve kisa süreli görüsme yapabilecekleri bir telefon karti , veriyoruz. Bu yil da oryantasyonlarda ögrencilerimize vermis oldugumuz Mezun Calling Card sadece evinizden ya da cep telefonunuzdan degil, ankesörlü telefonlar dahil, diger tüm telefonlardan arama yapabileceginiz ekonomik bir telefon kartidir. Ayrica bu kart sayesinde sadece Amerika’dan Türkiye’yi degil, Türkiye’den Amerika’yi da arayabileceksiniz.

    Bu kartla 20 dakika ücretsiz görüsme yapabilirsiniz.

    Karta internetten tekrar kontör yükleyebilirsiniz.


    Kartla veya yukarida sayilan servislerle ilgili herhangi bir sorun olmasi durumunda 7 gün 24 saat ulasilabilir Mezun Calling Card yardim servisine ulasabileceksiniz.

    Kartin kullanimiyla ilgili ayrintili bilgi ve kartin kullanimina iliskin bilgiler icinhttp://www.mezun.com/telefon/cc/default.cfm adresini ziyaret edebilirsiniz.


    Amerika’ya giderken cep telefonunuzu da yaninizda götürün!

    Amerika’ya giderken cep telefonunuzu yaninizda götürmeniz size kolay ulasilmasini ve sizin de acil bir durum oldugunda ve telefon* bulamama durumunda ailenize veya bize ulasmanizi saglar.

    Cep telefonunuzu yurtdisinda kullanabilmeniz icin kullandiginiz hattin yurtdisina acik olmasi gerekir. Cep telefonunuzu yurtdisina acik olup olmadigini ögrenmek ve yurtdisindan Türkiye’yi arama, ücretlendirme, operatörlerin sundugu cesitli indirimli konusma tarifesi hakkinda ayrintili bilgi icin abonesi oldugunuz operatörün web sitesini ziyaret ediniz, ya da müsteri hizmetlerini arayiniz.

    Önemli Uyari: Türkiye’de kullandiginiz hattinizla Amerika’dan Türkiye’deki bir cep numarasini aradiginizda hem arayan hem de aranan kisi icin bir ücret tarifesi vardir.
    Aileniz sizi cep telefonunuzdan aradiginda, siz aramamis olsaniz da, hattinizdan kontör düser.

    Cep telefonunuzu yaninizda götürmeniz ailenizin istedigi zaman ya da acil durumlarda size ulasmasina olanak verir. Amerika’ya gittikten sonra marketlerden satin alabileceginiz ekonomik yurtdisi arama kartlariyla en hesapli sekilde ailenizi, yakinlarinizi arayabilirsiniz.


    Hic paraniz olmasa bile ALOVATAN ile Türkiye’yi ücretsiz arayabilirsiniz!
    ALOVATAN servisini kullanarak ile Amerika’dan ailenizi, yakinlarinizi hicbir ücret ödemeden karsiya ödemeli olarak arayabilirsiniz. Bu servis iki yönlü olarak verildiginden ayni imkan Türkiye’den yurtdisini aramak isteyenler icin de kullanilabilir. *
    Bu imkanla Türkiye’yi veya yurtdisini aramak icin 1-800-VATANİM ( 8282646) ‘i aramaniz yeterli. Karsiniza cikacak Türk operatöre görüsme yapmak istediginiz telefon numarasini, görüseceginiz kisinin isim ve soyadini belirtmeniz yeterli.

    Hatirlatma: Eger Advis’i aramak isterseniz lütfen ALOVATAN servisini kullanmayiniz. ALOVATAN servisini kullanarak yapacaginiz aramalara cevap vermeyecegimizi simdiden hatirlatmak isteriz. Bu servis bilgisi ACİL durumlarda hic paraniz olmasa da yakinlarinizi aramanizi saglamak icin verilmistir.

    Advis’i 516-717-4851 ve 973-333-4458 Amerika numaralarimizdan en ekonomik sekilde arayabilirsiniz.

    Ayni sekilde CİEE’nin 24 saat destek hattindan 1-888-COUNCİL ( 1-888-268-6245)’ den CİEE’yi arayabilirsiniz. CİEE ile yaptiginiz görüsmeleri biz de online takip edebiliyor olacagiz.


    Aileniz sizi aramak isterse
    Uzun görüsmeler yapabilecekleri, hesapli kart alternatifleri bulunmaktadir. Bu kartlarin kullanimi kolaydir ve hesapli görüsme imkani saglar.
    www.mezun.com/telefon
    *www.bigalo.com
    www.turkiyetel.com

    Arkadaslar,
    Eğer cep telefonu götürecekseniz ne telefonunuzu roaming'e açtırın ne de oradan hat alın.Ben 2006'da Cingular'dan,arkadaşlarda T-Mobile'den konturlu hat almıstık.Sorgusuz sualsiz ve ücretsiz veriolar.Sadece 10-20$ içindeki kontur parasına almıştı.Bide telefonunuzun IMEI numarasını alıp sisteme kaydediolar,böylece sizin telefonunuzdan başka bi tel.de çalışmıo kart.Bi de soyleyin 3-4 ay kalıp doncez die,sozleşme falan yapmaya kalkarlarsa kabul etmeyin.Neyse,bunu yaparsanız eğer en ucuz kontör miktarı 15$ ve bununla Türkiyeyi ararsanız,sizi ararlarsa,msj çekerseniz yada size çekilirse yandınız!!Her halukarda cok ozel kazık fiyatları siz oduonuz.

    Bunun yerine Amerika'dan telefon kartları alabilirsiniz.Kart almadan once mutlaka soyleyin TR'yi aricam, en iyisi hangisi die cunku Bulgaristan'ı yada Afrika'yı cok uyguna arayan kartlar TR'yi cok kazık fiatlara arayabilio.Bu kart çeşitliliği,fiatları vs. bulunduunuz yere göre değişir.Kozmopolit yerlerde çeşit çoktur ancak küçük yerlerde bi kaç tanedir,secenek azdır.

    Bi de bilmiom hangi eyaletlerde satıolar ama Fairfax,Virginia'da ve DC'de vardı bu karttan.İsmi Hello World.Şirketin sahibi Turk olduğundan TR'yi çok ucuza ararsınız.Eğer bulabilirseniz Middle East'te çok ii.Africa fena diil. (bunlar kartların isimleri)

    Arkadasların keşfettii başka bi olayda mezun.com'dan calling card şifresi almak.Manyak ucuza geliomuş.Biterse de intenetten kontur yukluolar şifrelerine.Bence bi bakın.İki kurus paranızda telefon gorusmelerine gitmesin.

    Bu arada,önemli bi hatırlatma yapıım.Bir eyaletten aldıınız kart,diğerinde çalışmaz(genelde).Bunu da göz önünde bulundurun.Yani VA'dan NY'a giderken annemi ordan ararım bu kartla diip elinize patmasın kart!

    Bi de en sinir durum çoğu kartı kullanırken her defasında bir yada 2 ceyreklik ankesörlü telefon yiyo! Bazen de atıonuz parayı yiyo siz konusmadan!



    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    Ne Avea,Turkcell, Vodafone ne de konusma kartlari. Size önerim walmarta gidin
    http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5420747 su ürünü alin, gerisi kolay. Her yöne (uluslar arasi da dahil) 10 Cent gibi bir ücretle istediginiz zaman istediginiz yerden keyfini cikararak konusun. Pakette Nokia 1600 telefon, 30$ lik konusma süresi ve hat dahil toplam 30$. Ayrintili bilgi icinhttp://www.net10.com/home_page.jsp?b=n&flash=YES&p=W&task=home_page Tek eksigi Türkiyedeki mobile telefonlarla görüsme yapamiyorsunuz, sabit hat aramak zorundasiniz. Ama yine de bence süper.
    SSN gerekli degil, telefonu aldiktan sonra netten 5 dk gibi bir sürede kisa bir form doldurarak islem bitiyor.




  • voipwise tarzı siteler var belli bi miktar karsılıgı tüm dünya ile konusuyorsun fakat pek bi bilgim yokhttp://www.voipwise.com/en/index.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.