Arkadaşlar şimdi ben odama televizyon almak istiyorum, ama şöyle bir düşününce 55 ekran tv alacağıma 22" monitor alırım, hem az yer kaplar, hem pc de de kullanabilirim diye düşündüm. Şimdi sorular şunlar : 1. Şöyle F/P olarak hangi monitor önerirsiniz. 2. 350-400ytl civarına satılan benq - nec - viewpoint gibi monitorler le bir samsung arasında çok büyük fark var mıdır? 3. Ben monitörde hem tv hemde ps2 oynamakta istiyorum, ne yapmam lazım 4. Ekran kartım Sapphire x1600xt ultimate, max çözünürlük olarak 2560*1600 olarak destekliyor, bu monitoru kaldırır mı? Mesela yüksek ayarlarda NFS oynayabiliyorum, yine oynar mıyım, çözünürlüğü düşürürsem görüntü kötü olur mu?
Yani sizden kısaca tv,pc oyun,ps2 de kullanabileceğim F/P (max 400-450ytl ye kadar) bir 22" monitor tavsiyesi ve mümkünse yararlı bilgiler. Şimdiden saolun iyi forumlar.
aralarında modellerine göre fark oluşabiliyorda oluşmayabiliyorda.. önce almak istediğin modelleri belirlemelisin hocam..
bu arada 1aylık 22inch samsung223bw'mi (0 ölü pixel ) artık bilgisayar kullanmayacağım için satıyorum (bu reklamda kullanılan insanlar kesinlikle gerçeği yansıtmaktadır )
22" Eli yüzü düzgün bişey istiyorum işte. Bir de bu DVI çıkışı çok mu önemli? Ekran kartını upgrade etmeye gerek var mı? TV ve PS2 için ekstradan ne almam lazım?
PS2'yi de dönüştürücüler ile bağlaman sanırım mümkün ancak geniş ekran bir monitörde PS2 nasıl oynanır bilmiyorum.Ya bir şekilde ekrana sığdıracak görüntüyü ki zaten PS2'nin sağladığı çözünürlük düşük olduğundan görüntüyü ciddi derecede bozacak ya da yanlarda birkaç santim boşluk bırakarak verecek görüntüyü ki bence bu biraz daha yararlı olur kalite açısından.Ama sonuç olarak iki şekilde de iyi bir görüntü alamazsın.Hatta monitördeki görüntü daha net ve belirgin olduğu için kusurları tüplü tvden daha bile fazla belli edebilir.
Eğer çok oyun oynarım diyorsan ekran kartını upgrade edebilirsin ama bana NFS yeter diyorsan çözünürlüğü ekran çöz.ne getirip(22" ise tahminen 1680*1050)diğer ayarları oldukça kısarak rahat şekilde oynayabilirsin.Ancak yeni çıkan oyunlarda sorun yaşarsın.
Monitör önerisi veremeyeceğim ancak DVI bağlantısı olan ve HDCP destekleyen bir monitör alabilirsen senin için iyi olur.Belki ileride PS3'e geçmeyi düşünürsün bunun için tekrar monitör değiştirmek kötü olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 1 Temmuz 2008; 5:31:10 >
...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
Merhaba kardeş, ben daha geçen gün neovo nw22 aldım 0 ölü piksel garantisi var. 3 Sene garantili ve hoparlörlü.
Öncelikle belirteyim paranın hakkını çok ii veriyor. Monitörün hoparlöründen bahsetmek istiyorum, internette çok araştırdım herkes sesi az çıkıyor diyordu ama bence öyle değil. Sesini hem monitörün üzerindeki ayar tuşundan açıyorsun birde ac3 yüklüyse çıldırıyor alet.
Tabi bu monitörün bir kaç ince ayarı var, onlarda keskinlik ayarları, renk ayarları. Ondan sonra alet çok deli oluyor emin ol.
Bu aralar bu ürün indirimde bence kaçırma derim ;)