Modeli nedir acaba bilgisayarının.. Alt tarafında ışık falan olma durumu olabilir mi? yoksa ısınmadan kaynaklanan bir pembeleşme olacağını sanmıyorum. O kadar pembeleşse emin ol işlemcin falan yanar bataryan patlardı. Muhtemelen iç kısımda ışık falan vardır diyesim geliyor.. İyice incelersen iç taraflara bakabilirsen daha iyi olur..
Eğer sağ dış tarafta vga çıkışı ya da DVI çıkışı falan varsa ekran kartın ve işlemcin o taraftadır. Ancak dediğim gibi ısınmadan kaynaklanan bir pembeleşmenin olacağını sanmıyorum..Bide resim koyabilirsen iyi olur diye düşünüyorum..
Bilgisayarının işlemci sıcaklığı kaç derece? Ekran kartın o tarafta mı?(DVI- VGA Çıkışı o tarafta mı) İşlemcin o tarafta olsa bile o kadar alt tarafta olmaz. Muhtemelen işlemci değil. Ancak yine de sıcaklık değerlerin önemli.. Kesinlikle ışık o. Karanlık ortamda kaynağını daha iyi anlayabilirsin.
walla ısınmanın ve yaz aylarının etkisiyle kırmızı renk kıyafetin varsa yada eline bulaşan kırmızı renkli bi madde notebookunun kasasına bulaşmış olabilir. benim aklıma birde bu ihtimal geldi. yada birileri bişey dökmüş silince dağılmış falanda olabilir.( meyve suyu gibi )