Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OC yapamıyorum, sıcaklığı göremiyorum...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ekran Kartı >> OC yapamıyorum, sıcaklığı göremiyorum... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Denizar

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 1:29:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba, oblivion oynamak için radeon hd 2900 xt mi biraz OC'lemek istedim. OC'yi ati tray tools'da overclock settingsden direk yapmayı denedim fakat bilgisayar reset attı. Sonra ısı değerlerine bakmaya çalıştım - system tray hardware monitoring'e girdim fakat GPU temperature kısmını aktifleştiremiyorum. Ben de everest yükledim, orada da GPU temperature gözükmüyor. Ama CPU ısı ve voltaj değerleri gözüküyor. Acaba hardwaresel bir sorun mu bu? Çünkü ATT'nin OC settingsinde Fan Control tabında da hiç birşey gözükmüyor. Tek yapmak istediğim düşük de olsa biraz OC yapmak, fakat ısı değerlerini görmeden yapmak da riskli olduğu için hiçbir şey yapamıyorum şu anda. Yardım edebilirseniz çok sevinirim... Bu arada Catalyst Control Center varken de OC imkanı vermiyordu program.

Denizar

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 16:30:52 

UP - Niçin bu konuyu bu kadar az kişi okuyor? Çok klasik bir sorun olduğundan mı acaba? Çözümü varsa yardım ederseniz çok sevinirim.

jackal971

30 Haziran 2008; 16:47:49 

gpu sıcaklığını göremiyorsan demekki ısı sensörü yok ekran kartında

...::: İZMİR :::...

AMD X2 4400+ 2,3@3,34GHz (Stok Fan) _ x1650pro 256mb DDR3 GPU:500@650 Ram:1000@1250 _ Sapphire Pure Element 690G _Twinmos 1GB DDR2 800@935 MHz 5-5-5-15
fatih989

1 Temmuz 2008; 9:06:15 

bendede sorun var ati radeon x1650oc yaptım bellek hızı 300 den 594 çıkardım şimdi indiremiyorum yardım edin

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ekran Kartı >> OC yapamıyorum, sıcaklığı göremiyorum... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Trackmania Nations Forever
F1 arabalarıyla fantastik bir yarışa hazır mısınız?
OCZ 64GB SSD Disk video
OCZnin 64GB kapasiteli katı diski mercek altında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar