arkadaşlar benim tanıdığım bir fotoğrafçı var ve yaptıkları video kayıtlarını dvd ve aynı zamanda vcdye çevirmek için capture card almak istiyorlar.almışken en iyilerinden birini almak ve sorun yaşamak istemiyorlar.benim bu konu hakkında zerre kadar bi bilgim yok.acaba bi öneride bulunabilir misiniz bana? eğer bilgiliyseniz yardım ederseniz çok sevinirim...
arkadaşlar benim tanıdığım bir fotoğrafçı var ve yaptıkları video kayıtlarını dvd ve aynı zamanda vcdye çevirmek için capture card almak istiyorlar.almışken en iyilerinden birini almak ve sorun yaşamak istemiyorlar.benim bu konu hakkında zerre kadar bi bilgim yok.acaba bi öneride bulunabilir misiniz bana? eğer bilgiliyseniz yardım ederseniz çok sevinirim...
kardeş olay anlatılması uzun bi konu ama bu tür yorumlar yerine bana gerçekten kaliteli ve her türlü kameradan görüntüyü kaliteli ve donma,kayma vb. şeyler yapmadan aktarabilen bi capture card lazım.bana sadece bunun ismini verin ve azda olsa bilgilendirin yeterli, tutup çok bişey istemiyorum sizden yani. yardımcı olursanız gerçekten memnun olacam...
kendi kullandığım capture card: "Pinnacle Studio Plus 700-PCI version 10" daha çok VHS ve Hi8 kasetlerden görüntü aktardım. bir kez de mini DV kasetten görüntü aktardım. memnunum. (Amatörüm)
Bak şimdi arkadaşım bu şekilde sorarsan doğru bir cevap alamazsın.
Bütçen nedir? VCD DVD yaparken hangi programı kullanacaksın. Görüntüleri neyle çekiyorsunuz (yani nasıl bir kamerayla. DvCam mi, Mini Dv mi, BetaCam mı? Yoksa MS 4 tarzı bir VHS mi). Bunu capture kartı takacağın bilgisayar nasıl bir bilgisayar? Bunların hepsi önemli detaylar. Tamam senin bu konuda bilgin yok ama arkadaşın önce bunlara karar vermeli. Demişsin ki almışken en iyilerinden birini almak istiyorlar.
Al sana en iyilerinden biri: AJA Kona Lhe Capture Card 1800€ + KDV ya da Multibridge Eclipse: 4200 Dolar + KDV
Bunlar işini görür mü? Süper kartlardır kendileri. Bilmem anlatabildim mi derdimi???
anladım kardeş sağol.ben bak bu detayların önemil olup olmadığını bile bilmiyodum.dediklerin gerçekten pahalıymış ama ben onlara sorarım ona göre bi karar varıp sanada yazarım bunları o zaman olur mu? sağol yardımın için...