Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Capture Card Önerisi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Capture Card Önerisi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maxi_rocker

29 Haziran 2008; 23:49:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim tanıdığım bir fotoğrafçı var ve yaptıkları video kayıtlarını dvd ve aynı zamanda vcdye çevirmek için capture card almak istiyorlar.almışken en iyilerinden birini almak ve sorun yaşamak istemiyorlar.benim bu konu hakkında zerre kadar bi bilgim yok.acaba bi öneride bulunabilir misiniz bana? eğer bilgiliyseniz yardım ederseniz çok sevinirim...

maxi_rocker

30 Haziran 2008; 1:33:06 

quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

arkadaşlar benim tanıdığım bir fotoğrafçı var ve yaptıkları video kayıtlarını dvd ve aynı zamanda vcdye çevirmek için capture card almak istiyorlar.almışken en iyilerinden birini almak ve sorun yaşamak istemiyorlar.benim bu konu hakkında zerre kadar bi bilgim yok.acaba bi öneride bulunabilir misiniz bana? eğer bilgiliyseniz yardım ederseniz çok sevinirim...

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...

maxi_rocker

30 Haziran 2008; 3:00:42 

ya kimse bi yorum yazmıyor bende flood yapmak zorunda kalıyorum.lütfen bilen birileri yazsın önerilerini işte nolurki??????

Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 4:19:40 

Fotoğrafçı sana kalkıp Capture Card alacaz en iyisi ve kalitesi burada diye mi soruyor?

Ben o fotoğrafçıya, fotoğrafçı demem.

Canon EOS 40D · Canon 50 mm f/1.8 II · Tamron 17-50mm f/2.8 SP AF XR Di-II LD Aspherical · KATA DC-445 Bag
maxi_rocker

30 Haziran 2008; 4:35:58 

kardeş olay anlatılması uzun bi konu ama bu tür yorumlar yerine bana gerçekten kaliteli ve her türlü kameradan görüntüyü kaliteli ve donma,kayma vb. şeyler yapmadan aktarabilen bi capture card lazım.bana sadece bunun ismini verin ve azda olsa bilgilendirin yeterli, tutup çok bişey istemiyorum sizden yani. yardımcı olursanız gerçekten memnun olacam...

behic26

30 Haziran 2008; 8:46:26 

kendi kullandığım capture card: "Pinnacle Studio Plus 700-PCI version 10"
daha çok VHS ve Hi8 kasetlerden görüntü aktardım.
bir kez de mini DV kasetten görüntü aktardım.
memnunum. (Amatörüm)

Contrbas

30 Haziran 2008; 12:03:00 

quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

Bak şimdi arkadaşım bu şekilde sorarsan doğru bir cevap alamazsın.

Bütçen nedir? VCD DVD yaparken hangi programı kullanacaksın. Görüntüleri neyle çekiyorsunuz (yani nasıl bir kamerayla. DvCam mi, Mini Dv mi, BetaCam mı? Yoksa MS 4 tarzı bir VHS mi). Bunu capture kartı takacağın bilgisayar nasıl bir bilgisayar? Bunların hepsi önemli detaylar. Tamam senin bu konuda bilgin yok ama arkadaşın önce bunlara karar vermeli. Demişsin ki almışken en iyilerinden birini almak istiyorlar.

Al sana en iyilerinden biri: AJA Kona Lhe Capture Card 1800€ + KDV ya da
Multibridge Eclipse: 4200 Dolar + KDV

Bunlar işini görür mü? Süper kartlardır kendileri. Bilmem anlatabildim mi derdimi???

Bu alemin en manyak SONY manyağı benim...
maxi_rocker

30 Haziran 2008; 16:49:25 

anladım kardeş sağol.ben bak bu detayların önemil olup olmadığını bile bilmiyodum.dediklerin gerçekten pahalıymış ama ben onlara sorarım ona göre bi karar varıp sanada yazarım bunları o zaman olur mu? sağol yardımın için...

allüş76

9 Temmuz 2008; 20:09:04 

Snazzi III USB CD Maker MPEG-4 Capture Kartı almanı tavsiye ederim fiyatı da 310 Ytl.Mpeg4'ü mükemmel aktarıyor DV'den

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Capture Card Önerisi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
A-Data PD7 8GB USB Bellek
A-Datanın büyük kapasiteli yüksek hızlı USB belleği