arkadaşlar bugün tv8de depremin belirtilerini açıklıyorlardı... işte havyanlar hareketlerini (karıncalar yeryüzüne çıkarmış,,,kazlar suya girmezmiş vs..)elektronik cihazlarda çalışmama gibi şeyler olurmuş.. ama nedense tuhafıma giden şu oldu... EĞER İNTERNETTE YAVAŞLAMA OLURSA DEPREMİN BELİRTİSİYMİŞ... YAni ben buna güldüüm...deprem uzamanı öyle diyor... bizim internetmi hızlı yoksa evlerimizin altyapısımı sağlam... internetimizin hızlı olduğu bir gün varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 29 Haziran 2008; 23:53:03 >
Deprem uzmanları felaket senaryosundan başka birşey ysöylemiyor ki.Kendi kafalarında bişeyler canlandırıyor.Yani bi yerde tsunami oldu diye yok bizde de olacak yok bilmem ne.Ondan önce neden konuşulmuyordu tsunami falan.Medyatik olmak için ellerinden geleni yapıyorlar yani.TV lerde magazin programlarında sıkça görür olduk bunları.Bol keseden sallayıp insanları korkutmaktan başka bir işe yaradıklarını düşünmüyorum.
Ayrıca şimdi aklıma geldi.İnternet yavaşlayınca deprem belirtisi olacaksa bizim hergün sallanmamız lazım.Bizde hızlı olduğu gün yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 29 Haziran 2008; 23:52:53 >
TT yanlisidir kesin TT omurgasi kaldirmiyor bunu da depreme yoruyorlar.Basligi okuyunca gule gule bir oldum. Yani de deyim o zaman Turkiye'de her an her saniye deprem oluyor yada olacak demekki.. .Aslinda mantiklidir hani derinlerde gaz cikmasi filan da ne bilim komik yani hayvanlar hissediyor tamam da fiberoptikler de hissediyor demekki.Diyorlardi ya muhtesem bir sey icat etmeye calisiyor NASA diye,gordunuz mu TT NASA'dan daha hizli davrandi.
oda güzel internet yavaşlayınca deprem oluyormu bilmem ama küçük bir depremde bile bütün ülkenin interneti kesilecek vaziyette. bütün kablolar marmara'dan çıkıyor yurtdışına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 29 Haziran 2008; 23:55:21 >