diamond mu touch pro mu yoksa başka ibşimi almalıyım bi arkadaş birleşik devletlerde valla fikri olan varsa bişi sölesin çok fazla fiyatından yana dert li değilim 1000 1200 dolara istediğim herhangi birini alabileceğimi düşünüyorum birleşik devletlerden bu yüzden olabilecek en iyi alet olsun istiyorum
ARKADASLAR eger almanyadan -sadece- pda almak derdinizse yani smartphone olarak kullanmayacagim, ince olsun , zarif olsun, hizli olsun ve fiyat olarak da uygun olsun diyorsaniz eli yuzu duzgun tek cihaz oneririm... Fujitsu-siemens pocket loox N560 bu cihazi ben iki yil once almanyadan aldim.. almanyada cok genis teknik destek veriyorlar.. ama endise etmeyin eger turkiyede bozulursa tr de de sahip cikiyorlar.. ben benim cihazin gps unitesiyle ilgili sorun yasadim adamlar tum cihazin boardini degistirdiler.. en guzel ozelligi GPS nin olmasi ve sik sik yaziliminin guncellenmesi... benim size tavsiyem 1-http://www.insidepda.de/ranking.php bu listeyi bir inceleyin.. burada Almanyadaki bulabileceginiz pdalarin top 100 listesi var 2-http://www.insidepda.de/pocket-pc,Fujitsu-Siemens-Pocket-Loox-n560,preisvergleich,172.html buradada bahsettigim makinayi en ucuz nerde kac paraya bulabilirsiniz o var..
ben benim cihazi alman arkadasa getirtmistim.. bi gumruk probleminden bahsetmedi bana.. ayni cihaz ve laptopum su an gene yanimda ucaktan inerken -su an gene almanyadayim- gumrukle ilgili hicbir problem yasamadim
Türkiye'de interneti ve mağazaları araştırıyorum, yeterince çeşit var gibi görünüyor ancak , bazen yabancı sitelerde ve arkadaşlarımdan duyduğum cihazları görünce inanın şaşırıyorum, hiç duymadığım görmediğim harika cihazlar var da haberimiz yok , neden bunlar Ülkemize gelmiyor, ve neden bu cihazlardan mahrum kalıyoruz anlayamıyorum
Yuriçinden satın almanız daha mantıklı. Garantili cihaz her zaman daha iyidir. GSM özelliği önemli değilse Dell Axim x51v haricinde profesyonel bir PDA yok
dostum yurt dışı genelde daha pahalıya geliyor türkiyeye göre, ama htc touch diamond ucuza bulabiliyorsan al derim, yoksa alamıyorsan, 614c al geç derim, çok yeterli bir telefon (2 gün önce aldım) :)
quote:
Orjinalden alıntı: zaftolga
merhaba
Dell Axim x51v yi türkiyede garantili nerden bulabilirim ?
Birde işletim sistemi almanca vs. olabilir dikkat et.
arkadas haklı. muhtemelen cihaz almanca cikacaktır. resmi olarak da dil degisikligi yok, yaparsan garanti dısı kalır. tabi yapmanın yolları her zaman var mı var.