Limitli adsl kullanıcısıyım;kablonet veya quiknet e geçmek istiyorum.Bulunduğum yerde quiknet var ama 2 yıl taahüt altına girmek fikri hoşuma gitmiyor.Ancak kurulum modem ve 3 ay ücretsiz olması cazip de geliyor.Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Walla ben Tellcom'dan hos seyler bekliyordum da baktim soyle fiyatlara TT'den hic bir farki yok.Ama TT'ye inat bence Telcomm'u tercih edin ki ben oyle yapardim..
Kesinlikle QuikNet alın. Sizin yerinizde ben olsam yani oturduğum yerde Tellcom QuikNet hizmeti veriyor olsa 10mbit/5mbit down/up olan tarifeye hiç vakit kaybetmeden geçerdim.
Ama quicknetin o kampanyalı fiyatları sadece 1 yıl için geçerli diye biliyorum
Evet ama ttnet'in 2 yıl sözleşme karşılığı yaptığı %12 indirimden daha karlı en azından. Ben %12 indirimli 1 mbit kullanıyorum. Ayrıca upload hızları çok çok iyi. Yeni Quiknet'e geçenler de hem bedava kullanım süresi, hem de bedava modem ve 1 yıllık yüksek orandaki indirimden yararlanacaklar.
Burada faaliyete geçseler de ben de hemen geçsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 30 Haziran 2008; 10:05:40 >
Sorman hata. Quicknet. Kampanya fiyatı da 2 sene geçerli diye hatırlıyorum. 2 senelik taahüt veriyorsun ve kampanyalı fiyattan alıyorsun. 2 sene sonunda 1 daha taahhüt verirsen aynı fiyat devam ediyordur... 5 Mbslik en uygun fiyatlısı, up-down oranı da iyi....
_____________________________
"Cumhuriyet orduları, Cumhuriyeti ve kutsal topraklarını güvenle koruma ve savunma kudretindedir ve hazırdır” M. Kemal Atatürk, İzmir, 1925
Bence de Quiknet alınmalı. 5/5 olan tarife en ideali ve en çok satanı zaten. Oturduğunuz site belki bir anlaşma yapmış olabilir, araştırın. Şirket, bazı sitelerle enteresan anlaşmalar yapabiliyor. 6 ay bedava 1Mbit kullanmak ve daha sonra istediğin tarifeye geçmek falan gibi. Ayrıca Tellcom ilk abonelik esnasında da değişik kampanyalar uyguluyor. Hizmet bölgeye gelmeden ne kadar önce ön başvuru yaptıysanız, o süre bedava kullanım sürenize ekleniyor. Mesela 3 ay önceden ön başvuru yaptınız, 3 ay bedava kullanım hakkı kazanıyorsunuz. ADSL iptal dilekçenizin bir fotokopisini götürdüğünüzde, 1 ay daha bedava kullanım şansınız oluyor.
_____________________________
Xbox 360 Elite, Playstation 3 80GB, Nintendo Wii, PSB Synchrony One Speaker System, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet