Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yurtdışı nihayet düzeldi!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Yurtdışı nihayet düzeldi!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SysEdit

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 22:56:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Alacağın olsun tekelom bi pazar gününü yedin...

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
PriMe

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:17:35 

Evet geç oldu ama düzeldi nihayet.
Telekoma ilgisizliğinden dolayı tşk...

Senin ALLAH’tan istediğin şeylerin en hayırlısı, O’nun senden istediğidir.

The Soul Of BMW.
PriMe, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
J.Jonah Jameson

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:22:31 

evet nihayet düzeldi güzel de oldu rahatça sitelere girebilmenin değerini de hatırlatıyor telekom ...

toggy06

29 Haziran 2008; 23:39:45 

aynen, pazar günümüzü yedin telekom

roxite

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2008; 23:42:54 

quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

evet nihayet düzeldi güzel de oldu rahatça sitelere girebilmenin değerini de hatırlatıyor telekom ...

güzel mi oldu telekoma mı kalmış benim rahatım benim paramla rahat eden de onlar 1 gün geç yatırayım bakalım kabul edicek mi günün de para yatırmanın kıymetini anlasınlar. telekoma her zaman ki gibi koca bi

BluuBZeR0

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:45:40 

dün gecede böyleydi. yarın yine çöker tahminen

٩(●̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶
caprinx

29 Haziran 2008; 23:45:42 

torrenti açık bıraktım tüm gün..birkaç birşey indi...ama sörf falan yapamadım doğru düzgün

Beklediklerim : S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - The Wheelman - Saint's Row 2 - FarCry 2 -
Project Origin - Burnout: Paradise - Prince of Persia: Prodigy - Crysis: Warhead

TOP 3 : GTA 4 - Mafia 2 - BioShock 2

Forever PC Gaming
arinc_3222

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:51:07 

Sözümana 2mb İnternete geçiş yaptım, Telekom yüzünden hala pert hala pert bıktım bu telekomun sorunlarından

Intel Pentium D 930 3.0Ghz + Artic Cooling Freezer Pro @ 4.20 GHz
Gigabyte P35C-DS3R Rev 2.0 / 2 GB Twinmos DDR2 533-672MHZ (4-4-4-12(OC)
256 MB MSI 6200TC / Lc-Power 550W / 80GB Western Digital Sata
Vestel 17"Crt / Creative inspire 2+1 + 38" Jvc 1000W Subwoofer / 16x LiteOn DvD-RW
J.Jonah Jameson

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 0:03:28 

quote:

Orjinalden alıntı: roxite

quote:

güzel mi oldu telekoma mı kalmış benim rahatım benim paramla rahat eden de onlar 1 gün geç yatırayım bakalım kabul edicek mi günün de para yatırmanın kıymetini anlasınlar. telekoma her zaman ki gibi koca bi

güzel oldu lafına tepkiniz neden? hiç düzelmese miydi? siz insanların mantığını anladığım gün nirvanaya ulaşacam zaten..

SysEdit

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 0:14:15 

Arkadaşım burdaki anahtar konu : "hiç düzelmese mi?" değil "hiç bozulmasa"...Tepkinin sebebi bu...Bir şeylerin değerini anlamak için kaybetmek gerekmiyor bu forumdaki "insanlar" zaten onun değerini çok iyi biliyor.Eğer vatandaştan parayı peşin alıp hizmeti eksik veriyorsa bu telekomun ayıbıdır...

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
BrooklynZU

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 0:21:49 

quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Arkadaşım burdaki anahtar konu : "hiç düzelmese mi?" değil "hiç bozulmasa"...Tepkinin sebebi bu...Bir şeylerin değerini anlamak için kaybetmek gerekmiyor bu forumdaki "insanlar" zaten onun değerini çok iyi biliyor.Eğer vatandaştan parayı peşin alıp hizmeti eksik veriyorsa bu telekomun ayıbıdır...

+ olarak VDSL2 ile milleti uyutmak değil altyapı ve yurtdışı çıkışlarına yatırım yapmaktır.Daha fazla soymak değil.

Avira Antivir Premium,Outpost Firewall Pro 2009,Spysweeper

egemen1903

30 Haziran 2008; 0:24:00 

Valla benim hala yurtdışı bağlantım gelmedi. DNS ayarlarımıda normale aldım ama hiç bi şey olmadı. Hala facebook'a falan giremiyorum

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
roxite

30 Haziran 2008; 0:24:57 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: roxite

quote:

güzel oldu lafına tepkiniz neden? hiç düzelmese miydi? siz insanların mantığını anladığım gün nirvanaya ulaşacam zaten..

siz insanlar derken ?? telekom bunu 1 gün yapmıyor ki her gün ayrı bi çile bunun mantığı gayet açık ben para veriyorum ve paramın karşılığını almak istiyorum bizde ki mantık bu nirvanalık bi mevzu yok ortada

Shadow_Shooter

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 0:34:45 

Msn pat diye kesildi...

ShadowShooter.Net
Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630