Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
n95 mi p990i mi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> n95 mi p990i mi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
NiCKy_tr

29 Haziran 2008; 22:32:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

lütfen açıklayıcvı konuşun 2.el alıcam ayrıca

kabalığı hiç sorun değil

bildiğim kadarıyla p990i 250 ytl
n95 çok pahalı ...

---
Maxcrow

29 Haziran 2008; 22:42:24 

p990i hiç kullanışlı bir telefon deıl kullandım ve 3 hafta sonra aynen iade ettim hiç begenmedım n95 ıse tabıkı super bir telefon ama dediğin gibi pahalı bir telefon ama daha ucuz bir şey istiyosan nokia e61i tavsiye ederim şuanda ben onu kullanıyorum ve bence pıyasadakı en ıyı pda telefon bana gore...

NiCKy_tr

29 Haziran 2008; 22:50:32 

kullanışlı değil derken tuşları mı ?

---
..Oğuz

29 Haziran 2008; 22:53:48 

Bende N95 var.Gayet memnunum kamerasından tut , müzik kalitesine kadar mükemmel bir telefon.Sanki biraz şarjı fazla gidiyor ama bu kadar dolu bir telefon için de iyi sayılır. Yani N95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Oğuz -- 29 Haziran 2008; 22:53:48 >

#PS3 60GB PAL // Satılık 4 Oyun ,;, pm..
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 22:56:18 

Telefonda aradığın özellikler nelerdir ?

Bütçen ne kadar ?

The club of Walkman phones
NiCKy_tr

29 Haziran 2008; 22:58:14 

bütçem 400 ytl

p990i n95 ile anyı özellikler

camerası 2mp ama 5mp gibi gösteriyor arkim aldı bakmıştı
müzik felan hepsi aynıymış n95 le sadece fiyat ve kullanışsa sorun ozaman çok kötü değil

kullanışsızlıkdan neyi kasettiniz anlamadım ben halen tuşlar mı

---
k_t_destek

29 Haziran 2008; 23:15:41 

quote:

Orjinalden alıntı: NiCKy_tr

bütçem 400 ytl

p990i n95 ile anyı özellikler

camerası 2mp ama 5mp gibi gösteriyor arkim aldı bakmıştı
müzik felan hepsi aynıymış n95 le sadece fiyat ve kullanışsa sorun ozaman çok kötü değil

kullanışsızlıkdan neyi kasettiniz anlamadım ben halen tuşlar mı

Kapak yerine takılı değilken iki el ile kullanmak zorundasın. Kapak yerine takılı iken kalın ve büyük bir cihaz. Ama ben çok çok memnunum. Alete bir de GPS programı yüklersem tam süper olacak :)

Maxcrow

30 Haziran 2008; 0:05:31 

quote:

kullanışlı değil derken tuşları mı ?

aynen öle tuşlar kucuk on takımı cıkarmayınca ıse cok kaba bır telefon gülle gibi ağır :) ve ben pda olarak kullanıslı oldugunu dusunmuyorum butcem 400 ytl demısın bence dedıgı mgıbı gıt 2.el nokıa e61i al ben aşırı memnunum super alet hemde cok ınce p990 gore cok kıbar bır telefon

NiCKy_tr

30 Haziran 2008; 1:14:50 

tamam iyi güzelde camerası yok sorun tuşlar ise çok önemli değil bir şekilde alışırım kabalığı ise ön tuşlar çıkıyor zaten iç tuşları kullanıcam oda gidicek ekranda açılır başka bir sorunu yok dimi telefonun bildiğim bunlar

---
Maxcrow

30 Haziran 2008; 1:33:00 

nokia e61i bakıcan onun kamerası var e61 e değil i olucak e61 alınmaz o kotu zaten cok kaba bır pda
tuş olayını solemıyorum ben genel olarak hoc ve kullanıslı bır telefon deıl dostum herseyı zor karısık ben sevmedım ole dıyım 3 arkadasım kullandın onlarda sevmedı ama genede senın tercıhın...

KurtDonaldCobain

30 Haziran 2008; 5:19:10 

N95

Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
Friedrich Nietzsche
NiCKy_tr

30 Haziran 2008; 6:35:49 

camerayı şimdi gördüm ama seçimim p990i olucak n95 e zaten param yetmiyecek artık bayrama kadar felan p990i ile devam edicem bayramdan topladığım parayı p990i yide satar üzerine eklerim yeni telefonlar çıkar inş :D bişey alırız artık

---
IlDestilI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 9:46:20 

quote:

camerayı şimdi gördüm ama seçimim p990i olucak n95 e zaten param yetmiyecek artık bayrama kadar felan p990i ile devam edicem bayramdan topladığım parayı p990i yide satar üzerine eklerim yeni telefonlar çıkar inş :D bişey alırız artık

hayırlı olsun ne diyelim

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W
frt-_-ctn

30 Haziran 2008; 14:22:44 

zaten bence aradaki farkı ödemeye değmez p990i iyi seçim.
quote:

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
yuemrek

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 14:32:23 

P990i

The club of Walkman phones
Maxcrow

30 Haziran 2008; 15:30:29