Şimdi Ara

acaba imzamdaki sistemime hd4850*2 veya hd4870*2 uyarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardi4n -- 29 Haziran 2008; 22:37:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 29 Haziran 2008; 22:38:19 >

(Türkiye'de konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilenlerin, konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilmeyenlere oranı)
  • bu donanım hakkında atıp tutan arkadaşlardanda gına geldi ha...
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • psuyu değiştirmen gerek ayrıca oc de yapacaksın başka bi sorun gözükmüyor

Orjinalden alıntı: dark alien

bu donanım hakkında atıp tutan arkadaşlardanda gına geldi ha...

Ahaha

(Türkiye'de konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilenlerin, konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilmeyenlere oranı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psu sorun degıl yukseltılırde ıslemcıye saglam overcloack yapmammımın sebebı nedır ıslemcı ıle ekran kartının baglantısı ne? bır de overclock yapacaksam eger en az kac olması gerekıyor...

Orjinalden alıntı: judge1986

psu sorun degıl yukseltılırde ıslemcıye saglam overcloack yapmammımın sebebı nedır ıslemcı ıle ekran kartının baglantısı ne? bır de overclock yapacaksam eger en az kac olması gerekıyor...

işlemciye böyle bi kartta oc yapmasssan (senin işlemcin için konuşuyorum) işlemci bi süre sonra yapabileceğini yapar ve ekran kartı daha fazla iş yapabilecekken onu kısıtlar. buna darboğaz da denir. benim işlemciye imzanmda bakarsan 3850 bile 2.5ghz de darboğaz oluyo.

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

quote:

Orjinalden alıntı: judge1986

psu sorun degıl yukseltılırde ıslemcıye saglam overcloack yapmammımın sebebı nedır ıslemcı ıle ekran kartının baglantısı ne? bır de overclock yapacaksam eger en az kac olması gerekıyor...

işlemciye böyle bi kartta oc yapmasssan (senin işlemcin için konuşuyorum) işlemci bi süre sonra yapabileceğini yapar ve ekran kartı daha fazla iş yapabilecekken onu kısıtlar. buna darboğaz da denir. benim işlemciye imzanmda bakarsan 3850 bile 2.5ghz de darboğaz oluyo.

bize biraz daha konuyu acarmısınız?aldıgınız minimum fps emsal sistemlerde farklı islemciler altında ne kadarlık bir fark arzediyor?2.5 ghz az bir hız degil.on bellekleri daha yuksek olan aynı hız aralıgındaki islemciler ile mukayesede bulundunuz mu?
    vaktinizi ayırırsanız memnun olurum:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.