Forumda laptop için tv kartları baktım.Yorumları okuydum fakat herkes farklı farklı yorumlar yapmış.Bir türlü işin içinden çıkamadım.Biri diyo ss2 diğeri diyor ss3 genellikle bu kartlardan bahsediliyor.Benim istediğim kullanımı kolay hızlı sorun çıkarmayan her alanda on nuamra performans veren ileriye dönük bi kart aldığım zaman en azından 4 sene kullanılmalı.
Asıl konu şu ürünü ben değil babam kullanacak.Babam tır şoförü olduğu için işi gereği avrupa türkiye çalışıyor.Araç ta 2 çanak bulunuyor.Konakladığı yerlerde muhakkak tv için çanaklarını vs. herşeyin kurar.Onun açısından kolay kullanışlı bi kart olmalı ve sorun çıkarmamalı.Babam seyretmese bile bir sürü kanal ister.:D Ve fazla bir süre yok.Hemen yola çıkabilir.Acele olmasının nedeni kendi uydu alıcısını satmış.Laptop için tv kartı istiyor. Lütfen yardımlarınızı eksik etmeyiniz.Üründe yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.Ayrıca ürünlerin linklerini koyarsanız sevinirim.Ve ss2 ile ss3 arasında fark nedir.Tabi illa ss3 ve ss2 olması şart değil.