Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sync Problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Sync Problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
canpakoy

29 Haziran 2008; 20:49:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sevgili forum üyeleri ,

Iphonemu usb den bilgisayara bağlıyorum itunes programı iphonenu görüyor ama sync yapınca bilgisayaradan ipnonena birşey yükleyemiyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2008; 23:08:35 

Ne yüklemeye çalıştığınızı ifade ederseniz ona göre bi yardım gelir :)

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
canpakoy

29 Haziran 2008; 23:44:30 

iphone'na müzik yüklemeye çalışıyorum itunes üzerinden. sync yapınca listedeki müzikleri iphone'na yükleyemiyorum. itunes iphone'nu görmesine rağmen müzik kütüphanesindeki dosyaları iphone'na atmıyor

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 0:00:11 

iTunes ile Telefonunu eşleştir yani Usb kablonu tak ve iTunes cihasını görsün.
Sonra sol üstte File var ona tıkla ve açılan yerde New Play list var ona tıkla sol alt tarafa bir klasör atayacak.Ona ibr isim ver.Mesela mp3 gibi. Sonra seçtiğin mp3'leri sürükle bırak metodu ile o mp3 klasörüne at.Üstte Music yazan yere gel ve tıkla.Açılan sayfada sync yazan kutucuğu işaretle sonra alttaki klasörlerde Recently added yazan kutucuğu işaretle ve en altta ise senin isim verdiğin mp3 kutucugunu da işaretle ve Sağ altta Apply var ona tıkla sonra bekle sync etsin. Hepsi bu.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
canpakoy

30 Haziran 2008; 0:08:30 

çok teşekkür ederim. dediğin gibi yaptım oldu.

baha40n

30 Haziran 2008; 0:12:53 

Ayrıca,farklı konular için imzamdaki linke tıklarsanız,orada sizin için hazırlanmış duymadığınız görmediğiniz programlar ve bilgiler bulacaksınız. Tavsiye ederim.
Boş zamanlarınızda takılın oraya

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Sync Problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS A-45GA 450W PSU
ASUS dan uygun fiyatli PSU cozumu
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç