Arkadaşlar merhaba ben cpu soğutucumu değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında kullandığım cpu soğutucusunun fanını değiştirmek istedim ama sakıncalı olabilirmiş. Benim şu anki cpu soğutucum standart soğutucu İşlemcim p4 lga 775 2.93 ghz buna uygun cpu soğutucusu önerebilirmisiniz. Şu bilgileri de vereyim, şimdi kasa m. atx bir kasa anakart da m. atx uyumlu kasanın içi dar yani . bir de soğutucum vida ile montajlı baktığım bütün cpu soğutucuları klipsli. bu klipsli soğutucular uygun olurmu? yorumlarınızı bekliyorum.bunun gibi bilgileri verirseniz lütfen. (eksik bilgi varsa vereyim)
cevap için sağol arkadaşım. şimdi diyosun sorun olmaz montajında anakartı sökme falan yapmadan direkt klipsle bağlanabilir mi? verdiğin fan güzel hoşuma gitti de sessiz bi şeymi kullanıyosan yazarmısın bir de bu fanı takınca termal macun sürmek gerekmiyomuş doğrumudur(işlemci p4 yanmasın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rew06 -- 29 Haziran 2008; 20:57:30 >
ooo bu fan daha da güzelmiş. ama bi şey söylim benim su anki soğutucu direk sökülüyo yani ana kartı sökmeden kasaya monte oluyor tam anlatabilmişimdir umarım
Elbette anladık ama anakartı arkadaşların dediği gibi sökmek gerekiyor arkadan vidalamak için.Neden anakartı sökmeye korkuyorsun ki.Aslında birşeyi yok.Çıkan vidalar ve kasaya gelen kablolar var onun dışında hdd ve floppy yuvaları sökülecek bu kadar zor bişi değil ama dikkat et sadece.Bilen bir arkadaşın varsa onla yap eğerki bu kadar tedirgin isen.
bu akasa isimden kaybediyor galiba. şöyle ucuz çin üretimi izlenimi veren bir etkileri var zavallıların. oysaki ucuza alıncak en iyi şey izlenimi veriyorlar bana. bilemiyorum.
şu kadar ver şunu al'ın 110 ytl zalman 9700'e kadar yolu var yoksa :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 29 Haziran 2008; 21:42:20 >
_____________________________
Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt