benim harddiskim ST3400620AS.çok garip bir sorunum var.ben genelde torrentten oyun falan indiririm. indirdiğim oyunlar genelde winrar la sıkıştırılmış be 30-40 parçaya bölünmüş . ben bu dosyaları extract (çıkartmak) yapmak istediğimde winrar hata veriyor . (part 14 bozuk gibi) bu dosyaları açmadan oyunları dvd ye yazıp başka bilg te sorunsuz kullanıyorum. dvd den bilgisayarıma yine açmıyor. dvd yi değiştirdim olmadı. winrar dan başka programlar denedim olmadı.50 kere format çektim olmadı. belki hdd ısınıyordur dedim fan taktım yine olmadı.win xp sp3 kullanıyorum.amd 5200 işlemci. gigabyte M61P-S3 bios en son. 3gb kingston ram.hdd nin jumperinide çıkardım. denemediğim şey kalmadı gibi sizlerinde yorumunu alayım dedim. şimdiden teşekkürler.
winrar'ı açma sırasında harddiskten ziyade işlemciye yük biner. Harddisk her zamanki işlemini yapar. yani sıcaklıktan bir sorun olsa sadece winrar açmada değil başka uygulamalarda da hata verirdi.
Bu daha çok program ve işletim sistemiyle alakalı bir şey gibi geldi bana. boş vaktiniz varsa format atmayı deneyin
Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
bilemiyorum. Ben de torrent'ten oyun indirdim dediğiniz gibi. bazen tek bir zip dosyası hatalı geliyor. evet. o zaman bir tek o dosyayı tekrar indirip tekrar açmayı denedim. ama başıma bir kez geldi. böyle çözdüm Belki bu sizin sorunu da çözer. Biraz laz müteahhit işi biraz zaman alıcı ama deneyin. benim aklıma başka bir şey gelmiyor
forumun depolama kısmı da pek aktif değil google'da araştırmanızı salık verirm kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 29 Haziran 2008; 22:17:23 >
Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
bildigim kadarı ile torrentler,emule gibi yazılımlar hdd yi cok hırpalıyor.bilerce parcaya bolunmus veri bir anda birlesitiriliyor,sonra tasınıyor vs vs...bundan dolayı hdd ler cok hırpalanıyor.cok dl yapıp bunu aktarıp duran bir arkadasımın hdd si vik vik otuyor...bence normal:)garantisi varsa yollayın gitsin.yenisini verecektirler.
hd tune gibi bisürü programla denedim sorun çıkmadı.yavaş format attım yine olmadı. bugün yeni harddisklerim gelicek. onlar gelince şu anki hdd hemen garantiye yolluycam.daha alalı 7 ay gibi bişey oldu. hiç randımanlı kullanamadım. sanırım bu sorun harici harddisk kutumdan oldu.markası everest. arkadaşlar hdd kutusu kullanıp buna benzer sorunlar yaşayan oldumu acaba