merhaba arkadaşlar benim evde masa üstü ve laptop pc var usb modemden bağlanıyorum internete laptopa takıp baplanmak istedim bütün ayarları yaptım fakat tel çevir sesi yok diyor bağlantı ayarlarına bakıyorum laptop un üzrindeki motorola modemden bağlanmaya çalışıyor bunu değiştiremiyorum motorola modemi iptal ediyorum modem yok gösteriyor donanım profillerinde usb modemi gördüğü halde bağlantı kuramıyorum bi yerde yanlış bişeymi yapıyorum acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi?lütfen...moden artes marka
Mevcut USB modemin içerisinden bir Driver Cd'i çıkmıştır. Onu tekrar yükleyerek sorunu aşabileceğin düşüncesindeyim. Sistemin şuan Dial-Up modeme bağlantı kurmak için yükleniyordur.
Tekrar sistemine tanıttığında taktığın USB yeri kaybetme ve oraya tekrar takıp çıkarırsan problem yaşamazsın. Ama farklı bir yere takarsan Modemi sorun yaşayabilme ihtimalin yüksek.
Core2Duo6400 2.13 Cpu - P35-P5KSE - 4x1 Gb Corsair 675 Mhz - Sapphire 2900 Pro - 19" Samsung LCD - COOLER MASTER ELITE RC-690-KKP2 BLC KASA - COOLERMASTER REAL PRO 520W 12V V2.91 PFC Power Supply - 750Gb Hdd
bir ınternet explorer sayfasi ac sonra explorerda araclara ordan baglantilar sonra cevirmeli ve sanal ozel ag penceresi vardir ordan bilgisayarinda kayıtlı olanlardir onlari kaldirip modemi tekrardan yukle