Her ne zıkkımsa işte..Telekom bir ortakla bir olmuş..Her sokağın önünü kazıp boruları koydumu.. Üzerine açılmasın diye önce çimento sonra 5 cm yüksekliğinde asfalt döktümü..
Biz sanık herşey tamam..Kablo evde..
Saat 18.00 günlerden pazar..
Dışardan güm güm sesler..
Baktım ! O da ne !
Her kapının bittiği yeri kazıyorlar..Daha 10 günlük asfaltı..
İndim aşşağıya : -Ne iş birader ? +Kabloları döşeyecez.. -Ne ! Kablo döşeli değilmi.. +Yok o öbür firma boruları koydu bizde tekrar kazıp kabloları sokup,bağlayacaz.. -Böyle bir aptallık varmı dünyada ? Madem sokacan neden asfalt dökmeden önce döşemedin ? +Bilmem abi karar öyle,bizde pazar pazar yapacaz,kusura bakma..
Kusura bakan bizler değil,Tüm Türkiye..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Çapkın.olguN_ -- 29 Haziran 2008; 18:27:06 >
bizim sokaklarda aralık ayında kazıldı kocaman borular ve içlerine fiberleri döşeyip kapadılar. fiber kabloları aralıktan beri aparmanın içinde uçları açık olarak bekliyo :)
merhabalar bu sorunun yeri burasımıdır bilmem ama. bende kablosuz bir modem var arasıra ışıkları inanılmaz derecede yanıp sönüyor ve başkalarının da kullandığını düşünüyorum. ne yapmam gerekir. ayrıca şifreside var, yüklemem gereken bir program önerirmisiniz. tşk
bu ülkede saygı kavramını kavrayabilirsek hiçbir sorunumuz kalmaz ne pazar günü sokağını kazarlar ne kadınlar tacize uğrarlar ne sokaklara çöp atarız ne komşumuz bizi rahatsız eder vs vs vs bu arada şunuda belirteyim belediye seçimleri yaklaşıyor dikkat ederseniz bütün belediyeler harıl harıl çalışıyor buralarda neler yapılmadıki
baya bir pişkin konuşmuşsun mahallenin en delikanlısı sensin herhalde :) Ileride hırsızlarımız teknolojiye ayak uydurup bu fiberlerin çok degerli oldugunu farkedince merak etmeyin onlarda bir kez kazarlar..
baya bir pişkin konuşmuşsun mahallenin en delikanlısı sensin herhalde :) Ileride hırsızlarımız teknolojiye ayak uydurup bu fiberlerin çok degerli oldugunu farkedince merak etmeyin onlarda bir kez kazarlar..
Zaten asfalt altı betonun dökülme amacını o sebebten görüyorum..
Her yerde öyle, yeni kaldırım yaptıkları yeri kazıp doğalgaz döşediler.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.