Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba Satellite A205-S4639 hakkında bir soru

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Toshiba Satellite A205-S4639 hakkında bir soru Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2008; 18:11:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar notebook vista yüklü halde geldi. bilgisayarın artık format zamanı geldi baya kötü halde şu an ama ben buna xp kurmak istiyorum ama bildigim kadarıyla notebooklar sorun yaratıyor bu konuda yüklenmiyor.. bu modelin driverlerini falan nerden bulabiliriz???? yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kralkobra_kralkobra

29 Haziran 2008; 19:13:27 

markaların bazıları sitelerinde yayınlıyorlar sitesine bak..ayrıca sistemi yedek almayı unutma ilerde vistaya geçmek istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkobra_kralkobra -- 29 Haziran 2008; 19:13:47 >
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2008; 20:34:23 

ya bazı driverleri varda xp için eksik olan driverlar var... mesela şu an beni düşündüren sorunlardan biri wepcam ve touchpad driverleri... onun dışında sıkıntı yaşayacagım şeyleri söylerseniz çok sevinirim sistemi yedek almaktan kastın ne arkadaşım bir açıklayabilirmisin

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mc.kork

30 Haziran 2008; 4:58:44 

toshıba_

3 Temmuz 2008; 15:12:15 

toshıba yaz googla gelel sayfada donwoald warr toshıbanın diriverları var ama vista uyumlu xp yyukleme tavsiye etmem sana ilgiç bi örnek

ör: traktörün kocamn arkatkeri var sen ona 17 " araba jantımı takıcann hem teraktör gitmezz tökezler hem sen istedğini alamassın kısaca xp yukleme :D:D:D -bende vista var toshıba a200 1cr var herkess yavaş diye yakınıyoo imzya baq ne yaptım pc turbolu oto gibi oldu allhımaa :d

desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi
mc.kork

7 Temmuz 2008; 0:46:32 

xp kurdum hiç bir sıkıntı yok vistaya görede oldukça hızlı... tüm driverlarıda buldum herşeyi tanıttım hiç bir sıkıntı yok ama bir tek wepcamda sıkıntı yaşıyorum görüntü var ama çok kötü durum rezalet onuda artık çok kullanmadıgım için sonra bakacagız bi çaresine.. verdigin traktör örneğiylede bunun hiç bir alakası yok vistayı hiç sevmiyorum sevmiyecemde.. vista, milenium gibi bir geçiş arayüzüdür bana göre... zaten intel bile vistayı fes etti..microsoftun acıklamasına göre yeni bir yazılım üzerinde uğraşıyorlar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Toshiba Satellite A205-S4639 hakkında bir soru Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SilverStone SG01 SFF PC Kasası
SilverStone dan Media Center bazli PC ler icin sik ve sessiz bir kasa
BIOSTAR TF8200 A2+ anakart
Hybrid SLI ile Performans ve Güç Tasarrufu bir arada

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç