yeni sistemime 4850 almayı düşünüyordum ama bi arkadaş şöyle demiş tırstım acaba 9800lerin fiyatının 200 a düşmesini mi beklesem?nekadar zamanda düşer en geç çarşamba perşembe alacam sistemi.
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmeteyup
Ati ekran kartı alınmaması için gereken sebepler: ( 1-2 hafta ati 2600 pro kullanmak zorunda kaldım ve gözlemlerim bunlardır)
1. Oyunlar ati destekli değil ve ati ekran kartları ile çoğu oyunda saçma sapan hatalar meydana geliyor. 2. Ati driverları berbat. İlla framework kurduruyo. CCC canı isterse açılıyo isterse açılmıyo. 3. Sitelerde gezerken bile bazen ekran kartı gidip geliyo. 4. Ati ekran kartlarının kendi üstündeki ses kartı Creative X-fi ile çakışıyo ve bir türlü x-fiden ses gelmiyor. Her yolu denedim. Onboarda mahkum oldum 5. Zaten 8800GT yeterli performansı veriyo. Bir kaç fps oyunlarda artacak diye kartı değiştirmenin alemi yok.
Yani Atin mi var derdin var Bunları gördükten sonra hiç bir güç bana HD4850 aldıramaz. ATI
Sana bi 8600 gt verelim bu iki karttanda daha iyidir.!!Sen her söylenene kulak verirsen sonra duyacak bi kulaga ihtiyacın olacaktır.kartı dh inceledi daha ne düşünüyorsunki.al 4850 bak keyfine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susi3506 -- 29 Haziran 2008; 18:41:38 >
. Ati ekran kartlarının kendi üstündeki ses kartı Creative X-fi ile çakışıyo ve bir türlü x-fiden ses gelmiyor. Her yolu denedim. Onboarda mahkum oldum
bu doğrumu gerçekten arkadaşlar? eğer doğruysa kesin vazgeçerim atiden. bende 1 temmuzda 4870 alıcam ama bugün iyice kafa karıştırdılar
2. ati driverları evet bazen sorunlu ama düzenli driver çıkarıyor,1 hafta arayla çıkarmıyor+8800 serisine artık driver desteği artık verilmiyo dimi 3. maddedeki sorunla hiç karşılaşmadım 4. sorunun başka sebepten olabilir,aynı ses kartını ben kullanıyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 29 Haziran 2008; 19:17:16 >