Kulaklık alacağım özellikle Counter-Strike için önerilerinizi bekliyorum.Kulağı ağrıtmayacak bişey olursa iyi olur
arkadaşım paraya kıyabilceksen steelseriesn kulaklıkları çok güzel çok net sesler alıyosun ve saatlerce kulağında takılı olsa bile hiç acıtmıyor dışarda müzikte dinlerim dersen neckband modelini öneririm oyun ağırlıklı oynıcaksan 5hv2
130 milyon falan bütçem var ama türkiyede bulunabilecek bi ürün olursa iyi olur plantronics lere bakıyorum türkiyede bulamıyorum bulsam garantili olmuyo vs. vs. çok ayrıntılı iş 2 haftadır kafam şişti bi türlü bulamadım karar veremedim.
Plantronics DSP 500 editorunsecimi sitesine bir bak belki gelmiştir Plantronics Gamecom pro 1 (dikkat pro olanı) 135 ytl sıfırı. hiç biryerde yok. bireysel olarak getirenler var bu fiyata.onlardan alabilirsin.
olmadı Plantronics Audio 510 al 100ytl den az fiyatı sanırsam.
gamecom pro 1 satan birini biliyorum. bursadan kargo ile satıyor. 135 ytl. ama guvenip alman gerekecek. cash calısıyor ayrıca. ya da gitti gidiyor a koyacak öle alcaksın
Kendinden ses kartlı ürünler tavsiye ederim. Lan game falan gidersen dha etkili olur. Zaten kendinden ses kartlı olanlar diger normallere göre cok farkettiriyor.
Plantronics DSP 500 editorunsecimi sitesine bir bak belki gelmiştir Plantronics Gamecom pro 1 (dikkat pro olanı) 135 ytl sıfırı. hiç biryerde yok. bireysel olarak getirenler var bu fiyata.onlardan alabilirsin.
olmadı Plantronics Audio 510 al 100ytl den az fiyatı sanırsam.
gamecom pro 1 satan birini biliyorum. bursadan kargo ile satıyor. 135 ytl. ama guvenip alman gerekecek. cash calısıyor ayrıca. ya da gitti gidiyor a koyacak öle alcaksın
garanti varmı 109 miyona garantisiz var almadım eğer garanti yoksa değmez
PC 161'i çok övüyorlar ama DSP500 ve gamecom pro 1 'i de çok fazla övüyorlar yabancı sitelere baktım sizce hangisi daha iyi kullananlar yorum yapabilirmi? benim gönlüm plantronics te ama piyasada bulmak çok zor PC 161 yapısı sanki çok basit geldi yani bi cazipliği yok karar veremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpseangel -- 3 Temmuz 2008; 4:38:03 >
PC 161'i çok övüyorlar ama DSP500 ve gamecom pro 1 'i de çok fazla övüyorlar yabancı sitelere baktım sizce hangisi daha iyi kullananlar yorum yapabilirmi? benim gönlüm plantronics te ama piyasada bulmak çok zor PC 161 yapısı sanki çok basit geldi yani bi cazipliği yok karar veremiyorum
PC161 iki kulaklıkdana cok daha iyi bir ürün emin ol
o zaman PC 161 i alıyorum son olarak yorum alayım :)