Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kulaklık Tavsiye

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Kulaklık Tavsiye Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
corpseangel

29 Haziran 2008; 17:02:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kulaklık alacağım özellikle Counter-Strike için önerilerinizi bekliyorum.Kulağı ağrıtmayacak bişey olursa iyi olur

"Ulusal egemenliğimizin bir zerresini dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan eminim."
(1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)
hayri8688

1 Temmuz 2008; 16:31:03 

arkadaşım paraya kıyabilceksen steelseriesn kulaklıkları çok güzel çok net sesler alıyosun ve saatlerce kulağında takılı olsa bile hiç acıtmıyor
dışarda müzikte dinlerim dersen neckband modelini öneririm oyun ağırlıklı oynıcaksan 5hv2

darkswordman

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 12:47:25 

quote:

Orjinalden alıntı: corpseangel

Kulaklık alacağım özellikle Counter-Strike için önerilerinizi bekliyorum.Kulağı ağrıtmayacak bişey olursa iyi olur

Steelseries 5H V2 USB(225ytl)
Steelseries Siberia(180ytl)
Sennhieser PC350 (280ytl)

Bu kulaklıklar dünyanin en iyi oyun kulaklıklarıdır ama sen bütceni belirt bence ona gore tavsiye edelim

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
SteelSeries 5H V2
corpseangel

3 Temmuz 2008; 2:35:08 

130 milyon falan bütçem var ama türkiyede bulunabilecek bi ürün olursa iyi olur plantronics lere bakıyorum türkiyede bulamıyorum bulsam garantili olmuyo vs. vs. çok ayrıntılı iş 2 haftadır kafam şişti bi türlü bulamadım karar veremedim.

"Ulusal egemenliğimizin bir zerresini dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan eminim."
krm-iks

3 Temmuz 2008; 2:59:24 

SENNHEISER

http://www.sanalmarketim.com/urun/fc5af5aed6b1067bf3fd781bb6251826/?liste&ref=%2Csxbiu%3A126%2Csxbia%3A131%2Csxmi%3A210%2Csxfi%3A100-249&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

veya

http://www.sanalmarketim.com/urun/c3e9f39a8ef3f513d8f3d7baa0513c2f/?liste&ref=%2Csxbiu%3A126%2Csxbia%3A131%2Csxmi%3A210%2Csxfi%3A100-249&sxsiti=fi-az&liste_tipi_yaz=Fiyat:%20Ucuz'dan%20Pahal%C4%B1'ya&sxpg=1

Ups/Kesinintisiz güç kaynağı ile ilgili sorunlarınız için
Kablo internet ile ilgili sorunlarınız için

Dangerous...
Louis

3 Temmuz 2008; 3:08:26 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850249 > gerçekten çok iyi, öncelikle takarken problem yaratmıyor, ağrı sızı vs..
ses kalitesi ve mikrofon kalitesi muazzam. tavsiye ederim fiyatı da tam olarak 130 YTL
DreDD1903

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 3:36:44 

Kendinden ses kartlı ürünler tavsiye ederim. Lan game falan gidersen dha etkili olur. Zaten kendinden ses kartlı olanlar diger normallere göre cok farkettiriyor.

Plantronics DSP 500 editorunsecimi sitesine bir bak belki gelmiştir
Plantronics Gamecom pro 1 (dikkat pro olanı) 135 ytl sıfırı. hiç biryerde yok. bireysel olarak getirenler var bu fiyata.onlardan alabilirsin.

olmadı Plantronics Audio 510 al 100ytl den az fiyatı sanırsam.

gamecom pro 1 satan birini biliyorum. bursadan kargo ile satıyor. 135 ytl. ama guvenip alman gerekecek. cash calısıyor ayrıca. ya da gitti gidiyor a koyacak öle alcaksın

corpseangel

3 Temmuz 2008; 4:14:38 

quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

Kendinden ses kartlı ürünler tavsiye ederim. Lan game falan gidersen dha etkili olur. Zaten kendinden ses kartlı olanlar diger normallere göre cok farkettiriyor.

Plantronics DSP 500 editorunsecimi sitesine bir bak belki gelmiştir
Plantronics Gamecom pro 1 (dikkat pro olanı) 135 ytl sıfırı. hiç biryerde yok. bireysel olarak getirenler var bu fiyata.onlardan alabilirsin.

olmadı Plantronics Audio 510 al 100ytl den az fiyatı sanırsam.

gamecom pro 1 satan birini biliyorum. bursadan kargo ile satıyor. 135 ytl. ama guvenip alman gerekecek. cash calısıyor ayrıca. ya da gitti gidiyor a koyacak öle alcaksın

garanti varmı 109 miyona garantisiz var almadım eğer garanti yoksa değmez

corpseangel

3 Temmuz 2008; 4:25:46 

PC 161'i çok övüyorlar ama DSP500 ve gamecom pro 1 'i de çok fazla övüyorlar yabancı sitelere baktım sizce hangisi daha iyi kullananlar yorum yapabilirmi? benim gönlüm plantronics te ama piyasada bulmak çok zor PC 161 yapısı sanki çok basit geldi yani bi cazipliği yok karar veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpseangel -- 3 Temmuz 2008; 4:38:03 >

darkswordman

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 20:32:20 

quote:

Orjinalden alıntı: corpseangel

PC 161'i çok övüyorlar ama DSP500 ve gamecom pro 1 'i de çok fazla övüyorlar yabancı sitelere baktım sizce hangisi daha iyi kullananlar yorum yapabilirmi? benim gönlüm plantronics te ama piyasada bulmak çok zor PC 161 yapısı sanki çok basit geldi yani bi cazipliği yok karar veremiyorum

PC161 iki kulaklıkdana cok daha iyi bir ürün emin ol

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
SteelSeries 5H V2
corpseangel

3 Temmuz 2008; 22:50:12 

o zaman PC 161 i alıyorum son olarak yorum alayım :)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Kulaklık Tavsiye Sayfa: [1]
Buraya git: