Arkadaşlar iTunes'a iPhone'u Bağladıktan Sonra iTunes'ta Gözükmedi Bende Bende Sync için ayar yok yani herşeyi Manuel Ekliyorum diye Çıkardım Tekrar Taktım iPhone da Ne Müzik Var Ne Video Fakat Other'da Medyamın Hepsi Gözüküyor... İçinde Fakat Görmüyor. Other 4 GB olmuş.. Music ve Videos Sıfır.... SyncTrans Prog. ile Bakiyim dedim orda da yok.... iPhone Browser'la Baktım İlk Vardı F01...............................F..(Devam Eder Gider) Dosyları Buldum İlk Önce Kitlendi Bişi Oldu Sonra Tekrar Açtım Klasörü bulamadım Ne Yapayım? Dosyaların Olduğu Bilgisayar İse Serviste....Fakat Silinmedi Other da 4GB Duruyor Acil Olduğundan Lütfen Acil Yardım.... Bilmeyenler bile Mesaj Yazsın Lütfen Çünkü 80 Kişi Bakıyor 2 Cevap=(
Arkadaşlar iTunes'a iPhone'u Bağladıktan Sonra iTunes'ta Gözükmedi Bende Bende Sync için ayar yok yani herşeyi Manuel Ekliyorum diye Çıkardım Tekrar Taktım iPhone da Ne Müzik Var Ne Video Fakat Other'da Medyamın Hepsi Gözüküyor...
su cumenizi biraz daha acıklayıcı yazarsanız daha rahat yardımcı olunacagını dusunuyorum.. manuel olarak nasıl attınız?
Evet yani.Şu cümleleri iyi kurarsanız,ne yaptınız ve ne yapmaya çalışıyorsunuz bi anlayabilsek cevap vereceğiz de... Bi kez daha enbaşından neler oluyor dediğimizde siz bize sıkıntınızı daha anlaşılır anlatabilir misiniz? Asla kimsenin yazdıklarıyla falan ilgilendiğimiz yok ama heyecanınızdan olsa gerek ki,sanki biz de sizinle berabermişiz gibi anlattınız.Oysa ki biz sizin yanınızda değiliz ve ne olduğunu bilmiyoruz.Bize, orada neler oluyor anlatır mısınız?
Herşey Normal di iPhone'u USB'den bağladım kısa bir süre geçti ve iTunes'ın Açık Olmasına Rağmen iPhone Gözükmedi.. Çıkarttım ve Taktım Sonra Ne Göreyim Tüm Müzikler ve Videolar Silinmiş...Summary Bölmüne Geldim ve Altta Hani Renkli Bir Çubuk Var Ya Hafıza Durumunu Gösteriyor...Photos 34MB Other ise 4 GB Olmuş...Benim Video ve Müziklerin Toplamı da 4GB Ediyor.Musics ve Videos Bomboş... Örnek Vereyim; iPhone'u iPhone Browser'da Sabit Disk Olarak Kullanabiliyoruz ya Onun Gibi Müzikler ve Videolar (Sallıyorum)Applications'un İçinde ve O Yüzden 4GB Gözüklüyor fakat Musics ve Videos'un olduu Klasöe Atılsa Gözükecek
Şimdi,benim anladığım kadarıyla müzik ve video'larınız IPhone'un içinde ama siz onları göremiyorsunuz.doğru mu? iTunes'da bunları göremiyorsanız ve İphone Browser'da o zaman FileZilla programını kurun ve onda daha detaylı görürsünüz klasörleri.Oradan video ve mp3'lerinize ulaşabilirsiniz.