Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sx1 açılmıyor..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Sx1 açılmıyor.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gnss

29 Haziran 2008; 15:32:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARkadaşlar telefonum açılmıyor ve bilgisayara bağlayıp yeniden yazılım atmayı denicektim ama bilgisayar ve telefon için hiç bir yerden yazılım bulamadım..Siemens mobile sitesi falan da açılmyıor..Yardımcı olabilcek arkadaş var mıdır?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
diadema

29 Haziran 2008; 23:37:36 

telefon orta joysitick ve no tuşuna basınca açılıyomu

cmert

Sisteme Gözat

1 Eylül 2008; 17:29:24 

o yazdığın eksik olmakla beraber nokia symbianlar için geçerli .. bilmediğimiz konularda yorum yapmak zorunda değiliz
ayrıca arkadaşın sorunu donanımsal, yazılım veya format kar etmez ...

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

AÇMA TU7ŞU+3+YES TUŞLARINA AYNI ANDA BAS VE BEKLE ELİNİ KALDIRMA HART FORMAT OLUR VE DE DÜZELİR ARKADAŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 1 Eylül 2008; 17:30:44 >

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
cmert

Sisteme Gözat

2 Eylül 2008; 16:52:25 

3 yıl kullanmışsın ama ne kullandığından haberin yok. Sana sx1 diye 6600 verdiler herhalde … 4 yıl kullandığım yazılım ve donanımını geliştirdiğim bir cihazın hangi sistemi kullandığını senden öğrenecek değilim. Cihaz kapalıyken (*) ve (#) tuşlarına basarak cihazı açarsan hard format atarsın bilmiyorsan öğren !

kcygt
Uzaklaştırılmış
13.9970157060161 gün cezanın 3 günü kaldı.

3 Eylül 2008; 2:30:28 

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

3 yıl kullanmışsın ama ne kullandığından haberin yok. Sana sx1 diye 6600 verdiler herhalde … 4 yıl kullandığım yazılım ve donanımını geliştirdiğim bir cihazın hangi sistemi kullandığını senden öğrenecek değilim. Cihaz kapalıyken (*) ve (#) tuşlarına basarak cihazı açarsan hard format atarsın bilmiyorsan öğren !

sende amma yaptın be coşku artık telefoncular bile varlığından bi haber sx1 in bu arkadaş bilmemiş çokmu
nadir_en

6 Eylül 2008; 3:20:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

arkadaşım sx1 sybian telefonudur.3 yıl kullandım.....bu dediğimi yaparsa hard format olur...sx1 in işletim sistemi SX1 le aynıdır.SX1 in içinde dosya yöneticisi ile acarsan nokia diye bir bölüm bile çıkar boş konuşmuyuruz.bu arkadaşa soralım istersen....ARKADAŞIM DEDİĞİMİ YAP VE HARD FORMAT OLUR SEVGİLERİMLE...HER TÜRLÜ SORUMLULUK BANA AİTTİR.

İSTERSEN AŞAĞIDA SX1 TOPİĞİ VAR ORADA BU KONU AÇIK AÇIK YAZAR...

evet nokia klasörü var ama o symbian sistemi nokiadan lisansladığı için var sx1'in symbian'ı nokia symbian v6'dan biraz farklıdır, ayreten coşku sx1 piridir, sen o dediğin topici daha dikkatli okumuş olsaydın bunu bilirdin

Hây'dan gelen Hû'ya Gider!!....
cmert

Sisteme Gözat

6 Eylül 2008; 11:28:02 

est. abi şımartıyosun beni
arkadaş olayı çözmüş biz ne desek boş

quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

evet nokia klasörü var ama o symbian sistemi nokiadan lisansladığı için var sx1'in symbian'ı nokia symbian v6'dan biraz farklıdır, ayreten coşku sx1 piridir, sen o dediğin topici daha dikkatli okumuş olsaydın bunu bilirdin

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Sx1 açılmıyor.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.
Sapphire Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Sapphire Türkiye Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar