Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
installerden program yüklerken

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> installerden program yüklerken Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sakko3

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2008; 14:24:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar ben program yüklemede problem yaşıyorum.installerden herhangibir program yüklediğim zaman downloadı güzelce ediyor fakat update.... yazısı çıktığı zaman kapanıyor (yükleme kapanıyor) menuye donuyor...Devamlı aynı şey tekrarlanıyor.Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..İyi çalışmalar...

Teknik.Servis

29 Haziran 2008; 14:29:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

en son yüklediğin bir programdan kaynaklı olabılır bu sorun telını bır kapat hatta resetle kapalı kalsın 1 dk sonra ac tekrar dene olmadı son ne yukledıysen kaldır bide bazen yuklersın yarıda kapanır unistall bölümünde görünmez carpık yapılasma gibi bişi olur bu tür sorunlar alırsın birde browser ile bak application dizininden browserde olan ama unistallda görünmeyen eger varsa dire application dizininden delete folder yap uçur gitsin sorunun büyük bir ölçüde düzelecegını sanıyorum kolay gelsın

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> installerden program yüklerken Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Komate Standı Video
Komatenin geliştirmiş olduğu bir müşteri yönetim yazılımı hakkında bilgiler alıyoruz.
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir