Arkadaşlar işyerimde USR Robotics wirelles modem var. Bazı laptoplarda çalışır iken, benim laptopumunda hata veriyor. Sinyal seviyesi mükemmel olmasına rağmen İnternete giremiyorum. Kablosuz bağlantılarda "Sınırlı erişimle bağlı" yazıyor. Bu neden kaynaklanabilir? Norton İnternet Security engelleme yapıyor olabilir mi? Bağlantı şifre ile korunuyor, şifreyi de giriyorum, ama internete giremiyorum. Kablosuz ağ bağlantılarından güvenlik ayarlarını mı değiştirmem gerek, ayarlar nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim. (Bu arada işletim sistemim Vista)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrentek -- 29 Haziran 2008; 16:17:42 >
bende wireless kullanıyorum benimki wus-300 adaptör ve masaüstü arkadşınki ise kendi laptop unun wireless i aramızda 3-4 m olmasına ragmen onda sınırlı baglantı dio mesafe ile alakalı bence
USR in bahsi gecen wi-fi modemi ile ilgili sorun olabilir. Daha once ayni cihaz ile sorun yasanlarin biraktigi notlari hatirliyorum, ayrica ayni sorunu ben de yasadim. Hatta cihazi sadece AP olarak kullandim, belki DHCP de bir sorun vardir dir, ama nafile . sorun en son devam ediyordu. Varsa cihaz icin en son firmware i yukleyip dene. ayrica bende de durum benzer idi, denedigim makinelerden 2 si sorunsuz baglanirken kullandigim bir HP notebook bir turlu IP alamiyor idi wi-fi uzerinden.