pcde ki e en çok ses yapanlardan biri de kasanın arkasındaki büyük fanmış.cinnet geçirip onu söktüm.acaba bu sorun olur mu?kasa için hangi, fanı tavsiye edersiniz?kasanın markası asus.psudan da çok ses geliyor ama onu şimdilik değiştiremem.(oda asus) ;
Xbox 360 NTSC/U Premium E6300 CORE2DUO-x1950pro-samsung 940bw-X Fi Xtreme Gamer Toshiba 37wl66 Lcd Tv Yamaha rx v361-quantis quadral 400-tannoy mxc-tannoy mx1-wharfedale powercube 10+
arkadaki fan dısari üfler yani eksoz, benimde asus kasanın arkasinda 2 tane 80mm eksoz fan var 1.5 yılın ardından sesleri arttı, yağladım ama düzelmedi, bende 80mm sessiz fan bakıorum..
hepsiburada.com da zalman 80mm fan var 12 lira. normalde devri yüksek ama yine fanla beraber gelen direnci kullanarak devri düşürüp full sessiz fan oluyormuş bende onu almayı düşünüyorum aklında bulunsun.zalman kaliteside ortada zaten
arkadaki fan dısari üfler yani eksoz, benimde asus kasanın arkasinda 2 tane 80mm eksoz fan var 1.5 yılın ardından sesleri arttı, yağladım ama düzelmedi, bende 80mm sessiz fan bakıorum..
hepsiburada.com da zalman 80mm fan var 12 lira. normalde devri yüksek ama yine fanla beraber gelen direnci kullanarak devri düşürüp full sessiz fan oluyormuş bende onu almayı düşünüyorum aklında bulunsun.zalman kaliteside ortada zaten
bende eski kasamın egsoz fanını kontrolcüye bağlayıp yavaşlattım..2 saat sonra bi baktım cpu fanı deli gibi dönüyor...yani içerdeki sıcak havayı atmak en öenmli sey..
bende eski kasamın egsoz fanını kontrolcüye bağlayıp yavaşlattım..2 saat sonra bi baktım cpu fanı deli gibi dönüyor...yani içerdeki sıcak havayı atmak en öenmli sey..
kesinlikle haklısın, ama eski fan olunca zaten zorlanıyor bide yavaşlattığında iyice etkisiz kalıyor. dolayisiyla biraz fazla para verip iyi marka alınca daha uzun süre sorunsuz kullanılabiliyor.