Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ACİL BAĞLANMA SORUNU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> ACİL BAĞLANMA SORUNU Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Beyaz Kaplan

29 Haziran 2008; 10:03:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bilg. açıyorum..modemin tümışıkları yanıyo...airties rt1o2 modem var.. internet ve adsl var fakat explorere ya da mozillayı açıyorum. Bağlantı yok.Msn açıncada aynı durum.. Msn de sorun gidere tıklıyorum..varsayılan ağ geçidi problemi veriyo veya DNS çözümleyemiyor diyor.. ne yapmam lazım...

TCP ayyar yerinden otomatik ip al diyorum yine olmuyor.. şu net cafeden yazıyorum.. acil yardım...

"Büyük beyinler FİKİRLERİ, Orta beyinler OLAYLARI, Küçük beyinler KİŞİLERİ konuşur"
"Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir" M.Kemal ATATÜRK
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> ACİL BAĞLANMA SORUNU Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı
ASUS A-45GA 450W PSU
ASUS dan uygun fiyatli PSU cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir