Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
WD 200 gb HDD 70 DERECE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> WD 200 gb HDD 70 DERECE Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
auysal85

29 Haziran 2008; 2:50:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Garantisi bir kaç ay önce dolmuş 200 gb Western Digital marka harddiskim öylesine yüklemiş olduğum bir program sayesinde sıcaklığının 70 derece olduğunu gördüm. inanamadım hd tune kurdum aynı sonuçları ondada aldım.
Hemen kasamın(coolermaster cact05) daha önceden çıkartmış olduğum önde bulunan fan yuvasına dandik bir fan taktım. (80liklerden)
Bu sefer ısı 57-58 lerde gezer oldu.
İşin garibi bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkartmamış olması. ne ses ne kitlenme ne reset .
Piyasada (vatan-mavi v.b) düzgün sessiz çalışan bir fanda bulamadım tavsiyeleriniz nedir?

Asus A8N-E, Amd 3200 Venice ,Twinmos 2*512 ddr400 ,Leadtek 6800gs ,200gb WD ,15" Mvision ,Cooler Master C5
Vipracing

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 5:37:25 

Bütçe müsaitse Noctua marka fan alabilirsiniz yok 40-50 ytl ayrımam fana dersenizde Xilence ın gayet sessiz sayılabilecek modelleri var (120mm)

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
auysal85

4 Temmuz 2008; 10:26:19 

:) malesef o kadar para veremem . geçen gün cooler master 80 lik bi fan aldım onuda hdd nin altına taktım ama hiç fayda etmedi desem yeridir.

Asus A8N-E, Amd 3200 Venice ,Twinmos 2*512 ddr400 ,Leadtek 6800gs ,200gb WD ,15" Mvision ,Cooler Master C5
sertuyn

6 Temmuz 2008; 0:59:12 

Benim HD ler 60 dereceler civarında dolanıyordu, aşağıdaki çözüme başvurdum ve çok memnunum hem çok sessiz hem 3 HDD birden soğutuyor, eğer kasanın içi müsaitse ve birden fazla disk soğutma ihtiyacı duyarsan kesinlikle tavsiye ederim, fiyatıda hepsiburada da 25 usd civarıydı. HDD ler şu anda 40 derece altında bu arada

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd700671

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> WD 200 gb HDD 70 DERECE Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4870 X2
2 adet HD4870nin gücü tek kart üzerinde!
Political Machine video incele
Amerika başkanı olmak sandığından daha kolay(!)

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar