|
savatage -> 36 Daireli Apartman Icin? (29 Haziran 2008; 1:27:49)
|
36 daireli apartmanımız için uydu sistemi alınması kararı verilmiş. Fiyat teklifleri de alınmaya başlandı ama, - birden fazla televizyon olan dairelerde her televizyondan ayrı kanal izlenebilecek mi? - Lig Tv izlemek istiyorum ben sadece. Genel uydu alımı sonrası şahsa özel Lig Tv alabilir miyim? - gelen teklifler (ki birinde Next&Nextstar gördüm galiba) D-Smart kapsamlı mıdır? UEFA maçlarını izleyebilecek miyiz? - Türksat ve Hotbird uyduları için 2 adet çanak düşünülüyormuş. Bu şekilde kaç kanal ve hangi kanallar izlenebilir? - Dijital Uydu Alıcı ile bilgisayarımı da sisteme bağlayıp uydulardan faydalanabilir miyim? - "HD Receiver gelmiştir" yazıları görüyorum HD yayın henüz yapılmasa da. Ama ileride yaygınlaşacağı üzere HD Receiver tercih etmeli miyiz? Edersek şu aşamada kazancımız ne olur, ileriye yönelik bir yatırım mı olur sadece? - Yeni televizyon almayı, dolayısıyla da kaliteli yayınla televizyon izlemeyi düşünüyordum. Mevcut kablo tv'nin kalitesinin artacak olmasını beklemek mi doğru olur? gibi ilk etapta aklıma gelen sorular için yardımcı olunmasını isteyeceğim forum üyelerinden. ekleme: Yazmayı unutmuşum ama en önemli konu, aylık üyelik veya ücretli kanallar olacak mı (ekstraya girecek kanallardan bahsetmiyorum) ? Zira kablo tv'den çok farkı kalmaz ve ben dahil çok kişi kabul etmez o zaman! KONU DIŞI: Hatta ilgilisi varsa, böyle bir sistem için gereken ekipmanları ve işçiliğini de fiyatlandırarak özel mesaj ile tarafıma bildirmesini de rica ederim.
|
|
|
|